Pazartesi06.05.2024

Mehmet Metiner

Mehmet Metiner haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mehmet Metiner

Programa katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Selahattin Demirtaş ın tepki çeken konuşması ile ilgili sert açıklamalarda.

Mehmet Metiner

Kadın Vikipedistlerin oranının den daha az olduğunu biliyor muydunuz? Vikipedi nin cinsiyete bağlı sistematik taraflılıktan kurtulabilmesi ve eksik.

Mehmet Metiner

muhterem vakti zamanında neşe düzel e verdiği mülakatta da dediği gibi gözü kara bir radikal islamcıydı seksenlerde. o sıralar eline bir laik geçse kıtır kıtır.

Mehmet Metiner

Mehmet Metiner, 5 Mart 1960 ta Adıyaman Kahta da doğdu. Babasının adı Bedir, annesinin adı Nazı dır. Gazeteci-Yazar; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi.

Mehmet Metiner

Mehmet Metiner haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Mehmet Metiner kimdir, hayatı ve biyografisi. Çanakkale yi Anlatırken Gözyaşlarını.

Mehmet Metiner Haberleri

Mehmet Metiner hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Mehmet Metiner haberleri, açıklamaları ve Mehmet Metiner fotoğrafları yer alıyor.

Mehmet Metiner Haberleri Ve Mehmet Metiner Gelişmeleri

4 AK Parti milletvekili Mehmet Metiner A Haber canlı yayınında Selahattin Demirtaş ı bombaladı. Metiner, Demirtaş için Kürtlerin artık utanç.

Mehmet Metiner'den Demirtaş İçin Olay Sözler Haberi

mehmet metiner haberleri, güncel mehmet metiner haber ve fotoğrafları ile en yeni mehmet metiner gelişmeleri burada.mehmet metiner hakkında en son ve en .

Mehmet Metiner Hakkında Haberler

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, AKP li bakan ve vekil yakınlarının torpille devlet kadrolarına atandığı yolundaki iddialara ilişkin.

Mehmet Metiner Torpili Ayet İle Savundu

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner bakan ve AKP lilerin yakınlarına yapılan torpil için konuştu. Metiner torpili savunurken ayetleri.

Cumhuriyet Gazetesi

AK Parti ve Adıyamani mi aramıştınız? Mehmet Metiner i kızdıran soru haberi için hemen tıklayın!

Mehmet Metiner'i Kızdıran Soru

CHP ve AK Partii mi aramıştınız? Mehmet Metiner canlı yayında ağladı! haberi için hemen tıklayın!

Mehmet Metiner Canlı Yayında Ağladı!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, 24 TV ekranlarında yayınlanan, moderatörlüğünü Seda Selek in yaptığı, gazeteci yazarlar Halime Kökçe ve.

Akpli Mehmet Metiner'den Torpil Cevabı Ayet Diyor Ki; Akrabalarını

The latest Tweets from METİNER BASIN MetinerBasin. Mehmet Metiner Basın Bürosu. TBMM.

Metiner Basın Metinerbasin

mehmet metiner, islamcı solcu olarak bilinen, r.t.erdoğan ın belediye başkanlığı dönemimde danışmanlığını yapıp daha sonra 2000-2001 yılında hadep genel.

Mehmet Metiner

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner in, torpil iddialarına ilişkin Biz inançlı insanlarız değil mi? Cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede ne okunur?

Mehmet Metiner'in Skandal Savunması Görmez'e Soruldu Video İzle

Bahçeşehir Üniversitesi nde düzenlenen bir panelde Ak Parti Milletvekili Mehmet Metiner in kendisine Cumhuriyet artığı dediğini ileri süren Avukat Ayla Yıldırım.

Mehmet Metiner Haberleri

Büyük Ortadoğu Projesi bölgedeki totaliter, gerici, monarşik, baskıcı rejimlerin devrilmesini amaçlayan bir projedir. Amerikan Silahı ile de olsa. Biz, 1980.

Mehmet Metiner

MEHMET METİNER. BİYOGRAFİ. HDP barajı aşar mı? 2 Şubat 2015, Pazartesi

Ak Parti'nin milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3317 Gün 1 Saat 2 dk. önce yayınlandı

Mehmet Metiner'den ifade değiştiren İsmet Berkan'a Kabataş tepkisi

POLİTİKA

3328 Gün 3 Saat 35 dk. önce yayınlandı

Mehmet Metiner: Demirtaş'ın kimin Kürt'ü olduğunu biliyorum

POLİTİKA

3335 Gün 21 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1