Perşembe02.05.2024

Kanas Keskin Nişancı Tüfeği

Kanas Keskin Nişancı Tüfeği haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kanas Keskin Nişancı Tüfeği

Çeşidi, Keskin Nişancı Tüfeği. Uyruğu, Sovyetler Türkiye de Kanas adıyla da bilinir. Kanas kelimesi KNS yani keskin nişancı silahının kısa okunuş biçimidir.

Dragunov Svd

Vedat Yüksel bizdeki adıyla kanas biz Keskin Nişancı Silahının baş harflerini kns. Set On Serevo Keskin nişancı tüfeği değil AK 47 den daha uzun mesafelere.

Jng

Dragunov kanas sniper dürbünlü uzak mesafe nokta vurşu atış tüfek resimleri Bu tüfek genel olarak keskin nişancı tüfeği olarak bilinsede asıl.

Kanassnipertüfeğiözelliklerisilah

Bu nedenle askerlere uzun mesafelerde atış yapma olanağı sağlayan Dragunov Kanas üretilmiştir. Bu tüfek genel olarak keskin nişancı tüfeği.

Kanas Silah Modeli İle İlgili Herşey

Sovyetler birliği dağılmadan önce Yevgeniy Fedoroviç Dragunov tarafından tasarlanan Kanas keskin nişancı tüfeği olarak bilinmektedir. 4,5 kilo ağırlığında olan.

Dragunov Kanas Keskin Nişancı Tüfeği

. Şırnak Düğün Dağı Üs Bölgesine, hududun Irak tarafından, Kanas keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunulduğunu bildirdi.

Kanas Keskin Nişancı Tüfeği

2 Şekil itibariyle Barrett tipi keskin nişancı tüfeklerinde kullanılan namlu. bence ordumuz kanas vb gibi düşük kalibreli silahlardan kurtulmalı.

Siyah Gri Beyaz Teröristlerde Görülen Keskin Nişancı Silahı Hakkında

ASG Action Sport Games Dragunov SVD Siyah Keskin nişancı Airsoft Tüfeği. Yay ile çalışan Dragunov SVD Rusyanın İzmaş firması tarafından üretilen tüfeğin .

Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesine terör saldırısı

GENEL

3324 Gün 3 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1