Cuma19.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Mart 2015 - 17:21:09

Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesine terör saldırısı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamada Şırnak'taki Düğün Dağı Üs bölgesine teröristler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda herhangi bir hasar ya da zayiat verilmedi.
Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesine terör saldırısı 0 Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) yapılan açıklamada Şırnak'taki Düğün Dağı Üs bölgesine teröristler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda herhangi bir hasar ya da zayiat verilmedi.
TSK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, saat 15.55'te, ''Kara Kuvvetleri 48'inci Hudut Tugay Komutanlığı (Şırnak) Düğün Dağı Üs Bölgesine, hududun Irak tarafından, Kanas Keskin Nişancı Tüfeği ile ateş edilmek suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur''denildi.
Açıklamada ayrıca, üs bölgesine yapılan saldırıya anında ateşle karşılık verildiği belirtilerek buna müteakip teröristlerin de ateşi kestiği ifade edildi. Teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda, herhangi bir hasar veya zayiatın da meydana gelmediği açıklandı.
TSK, bölgede emniyet tedbirlerinin artırıldığını ve gözetleme faaliyetlerinin sürdüğü bilgisini verdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesine terör saldırısı Şırnak Düğün Dağı Üs bölgesine terör saldırısı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Pozantı Devlet Hastanesi, Doktor Fevzi Özgönül, serdar aziz makedonya, nihat doğan rasim ozan, korkut noterliği, yemen cephesi hikayeleri, osman şahin koç üniversitesi, kenan imirzalıoğlu osman sınav, selçuklu şapkası, seyhan ilçe belediyesi, marmara adası canlı kamera, batalla de las bandas, konya eğitim ve araştırma hastanesi dermatoloji, silifke ışıklı köyü, çiğ köfteci erkan usta görükle, erciyes üniversitesi tıp fakültesi göz bölümü randevu, necip uysal inci sözlük,