Perşembe02.05.2024

İsmet Berkan

İsmet Berkan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İsmet Berkan

Kabataş saldırısı yakın tarihimizin en büyük yalanıdır. Ve galiba bu yalan uzun süre can çekişse de, ömrünü ancak AKP nin iktidarı.

İsmet Berkan

3 İsmet Berkan yazılarını okumak istiyorsunuz? Türkiye nin en sevilen yazarlarından İsmet Berkan köşe yazıları için hemen tıklayın!

İsmet Berkan Yazıları

İsmet Berkan dan Kabataş için özür24.03.2015. GündemGazeteci İsmet Berkan, Gezi olayları sırasında Kabataş ta yaşandığı iddia edilen darp ve taciz olayıyla.

İsmet Berkan

radikal yazarı, fizikle arası iyi olan, politik bir durum olmadığı haftalarda pazar günleri fizik, matematik ve bilimum konularda yazı yazan, birden farkettim benim .

İsmet Berkan

İsmet Berkan, Türkiye nin Gazetecilik Enstitüsü bugünün İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu ilk kadın gazetecilerinden Necla Tümay Berkan ın.

İsmet Berkan

Yazı dizisinin ikinci bölümünde Yılmaz ın eleştirilerini halefi İsmet Berkan a yönelttik. Berkan, Türkiye nin gazeteciliğe başlayan en genç.

'radikal Yaşayabilirdi En Büyük Sorun Gazetecilerde Beceremedik

İsmet Berkan hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, İsmet Berkan haberleri, açıklamaları ve İsmet Berkan fotoğrafları yer alıyor.

İsmet Berkan Haberleri Ve İsmet Berkan Gelişmeleri

İsmet Berkan. 3.129 beğenme · 125 kişi bunun hakkında konuşuyor. Hürriyet Gazetesi tarafından İsmet Berkan in katkılarıyla hazırlanan bu sayfadan.

İsmet Berkan

The latest Tweets from İsmet BERKAN BerkanIsmet. Köşe yazarı, yapımcı, gazeteci. 1964 - İstanbul. İstanbul.

Mehmet Metiner'den ifade değiştiren İsmet Berkan'a Kabataş tepkisi

POLİTİKA

3324 Gün 11 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1