Pazartesi29.04.2024

İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu

İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İran'ın Erzurum Başkonsolosluğu

İran ın Erzurum Başkonsolosluğu na ait bir jip bugün Trabzon da kaza yaptı. Kazada 3 konsolosluk görevlisi yaralanırken, yokuş aşağıya giden.

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU Kançılarya: Alparslan Bulvarı, Osman Gazi mah., 201. sok., Eres Yapı Kooperatifi, D Blok,.

Erzurum İran Başkonsolosu Ghasemi Vali Altıparmak'ı Ziyaret Ett

21 AĞRI - İran ın Makü şehri fermandarı Şahin Alizadeh, İran Erzurum Başkonsolosu Hossein Ghasemi ve beraberindeki heyet, Vali Musa Işın a.

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu Kültür Ataşeliği

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkezi nde düzenlenen açılış İran ın Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan da Türkiye ve İran ın ortak bir.

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU İRAN İSLAM CONSULATE GENERAL OF THE ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN IN ERZURUM

İran Büyükelçiliği Ve Konsoloslukları / Seyahat

. adresleri, telefonları, faksları, web siteleri ve mail adresleri. Consulate of Iran in Istanbul. İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU

İran'ın Erzurum Başkonsolosu Kılıçhan Ağrı Valisi

İran ın Erzurum Başkonsolosu Kılıçhan, Ağrı Valisi Tekinarslan ı ziyaret etti. Ağrı Valiliği nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Mehmet.

İran'ın Erzurum Başkonsolosu Kılıçhan Ağrı Valisi

İran ın Erzurum Başkonsolosu Kılıçhan, Ağrı Valisi Tekinarslan ı ziyaret etti Ağrı haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Erzurum'daki İran Konsolosluğu

Erzurum daki İran Konsolosluğu; Iranian Consulate General in Erzurum, Turkey Alparslan Bulvari, Osman Gazi mah., 201. sok. Eres Yapi Kooperatifi, D Blok,.

Kasimi'den Vali Taşyapan'a Ziyaret

İran ın Erzurum Başkonsolosu Hüseyin Kasimi, Van Valisi İbrahim Başkonsolos Hüseyin Kasimi yi makamında kabul eden Van Valisi İbrahim.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

Vali Münir Karaloğlu ve Ak Parti Milletvekili Burhan Kayatürk ün kapının transit araç geçişine açılması için İran ın Erzurum Başkonsolosluğu, Ankara Büyükelçiliği.

İran Başkonsolosu Ghasemi Vali Altıparmak'ı Ziyaret Etti

22 ERZURUM AA - Vali Ahmet Altıparmak, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosluğu görevine başlayan Hossein Ghasemi yi makamında.

İran Konsolosluğu Palandöken Erzurum İletişim Bilgileri

İran Konsolosluğu, Osman Gazi Mah. Alparslan Blv. 201. Sok. Eres Yapı Koop. Palandöken Erzurum. Erzurum haritasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği

İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU middot; İRAN İSLAM CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU middot; İRAN İSLAM CUMHURİYETİ .

Konsolosluk Personeli Trabzon'da Ölümden Döndü Foto Haberleri 1

36 dak. önce İran ın Erzurum Başkonsolosluğu na ait bir jip bugün Trabzon da kaza yaptı. Kazada 3 konsolosluk görevlisi yaralanırken, yokuş aşağıya giden.

Türkiye Cumhuriyeti Tahran Büyükelçiliği

Buna göre İran ın İstanbul daki Büyükelçiliği 1851 yılında açılmış ve Hacı Mirza İran ın 1853 yılında Erzurum ve Bağdat da Başkonsoloslukları, İzmir, Şam,.

Türkiye'deki Konsolosluklar

Honorary Consulate of The REPUBLIC OF BELARUS in IzmirŞair Eşref Bulvarı.. İRAN İSLAM CUMHURİYETİ ERZURUM BAŞKONSOLOSLUĞU Consulate.

Zaman Gazetesı

Ankara da büyükelçilikte önceki gün kullanılan 407 oyun 362 sini, İran ın Erzurum Başkonsolosluğu nda kullanılan toplam 100 oyun ise 95 ini Hatemi aldı.

İran Heyetinden Vali Işın'a Ziyaret

5 İran ın Makü şehri fermandarı Şahin Alizadeh, İran Erzurum Başkonsolosu Hossein Ghasemi ve beraberindeki heyet, Vali Musa Işın a hayırlı.

İran Başkonsolosluğu'ndan Fars Dili Ve Edebiyatı Bölümü'ne Kitap

İran ın Erzurum Başkonsolosluğu, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü kütüphanesine kitap bağışında bulundu. İran ın Erzurum .

Trabzon'da trafik kazası: Konsolosluk personeli ölümden döndü

ASAYİŞ

3319 Gün 13 Saat 14 dk. önce yayınlandı

1