Pazar28.04.2024

Fuar İzmir

Fuar İzmir haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Fuar İzmir

Yapımında kullanılan 34 bin ton demir ile 5 Eyfel Kulesi ni karşılayan Türkiye nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir yarın açılıyor. Dünyanın en.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri İzfaş

İzmir Fuarı organizatörü. İzfaş ın tarihçesi ve organizasyonu, fuarlar listesi, teknik bilgiler, ulaşım ve konaklama, fotoğraflar, linkler.

Fuar Takvimi

Fuarlar » Fuar Takvimi TARİH. AÇIKLAMA. DÜZENLENECEK FUAR ALANI.

İzmir Enternasyonal Fuarı

Fuar a renkli yürüyü 83 üncü İzmir Enternasyonal Fuarı nın açılışı için bu yıl ilk.

İzmir Yakınlarındaki Fuar

19 Türkiye nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, dünyanın önde gelen üç büyük doğal taş fuarından biri olan MARBLE ile birlikte yarın açılıyor.

Fuar İzmir

YAYINCISI, OKURU ve YAZARIYLA İZMİR KİTAP FUARI 20 YAŞINDA Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle.

Fuar İzmir Yarın Açılıyor

İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir Fuarı veya, özellikle İzmir içinde, kısaca Fuar da denilir her yılın Eylül ayında İzmir in kurtuluş günü olan 9 Eylül ü içine alacak.

İzmir Kıtap Fuarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart taki dev buluşma için gün sayıyor. Türkiye nin en büyük fuarı Marble ile kapılarını.

İzmir Enternasyonal Fuarı

5 İzmir de merakla beklenen ve son yıllardaki en büyük yatırım olarak tanımlanan Fuar İzmir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekonomi.

Izfas

Foodex 2014 Gıda Fuarı Tanıtım Toplantısı Tirede Yapıldı » Fuarı nı, 05-08 Kasım 2015 tarihinde, ikinci kez FUAR İZMİR Fuar Alanı nda düzenleyeceğiz.

Fuar İzmir Kılıçdaroğlu Ve Zeybekçi'nin Katılımıyla

EGE VE AKDENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK YAPI BULUŞMASI YAPI FUARI - TURKEYBUILD İZMİR, 0 büyüyerek ve yeni eklenen salonuyla 19.500m2.

Foodex İzmir Gıda Ve Gıda Teknolojileri Fuarı

İzmir Mobilya Fuarı - Dünya Sektörel fuarlar takvimi, otel konaklamalı fuar turları, dünya fuarları portalı, kongre seminer toplantı.

Yapı Fuarı

TÜYAP FUARCILIK GRUBU - Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi - KTO -Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi.

Modeko 2015 Mobilya Fuarı Izmir Turkıye 25.02.2015

TRAVEL TURKEY İZMİR. 04 - 07 Aralık 2014. Uluslararası İzmir Fuar Alanı. Kültürpark , İzmir. İletişim Site Haritası English

Fuar İzmir'de tellere yaslanan güvenlik görevlisi düşerek öldü

ASAYİŞ

3240 Gün 0 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun havadan İzmir turu

POLİTİKA

3321 Gün 17 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir konuşmasında parsel eleştirisi

POLİTİKA

3321 Gün 21 Saat 34 dk. önce yayınlandı

Kemal Kılıçdaroğlu Fuar İzmir açılışı için İzmir'de

POLİTİKA

3322 Gün 4 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1