Pazartesi13.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - İZMİR
25 Mart 2015 - 15:20:23

Kemal Kılıçdaroğlu'nun havadan İzmir turu

İzmir'de, Fuar İzmir'in açılışına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, helikopterle il merkezinden ayrılışı sırasında İzmir'i havadan inceledi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun havadan İzmir turu 0 İzmir'de, Fuar İzmir'in açılışına katılan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, helikopterle il merkezinden ayrılışı sırasında İzmir'i havadan inceledi.
İzmir'de, Fuar İzmir'in açılışına katılan ve burada bir konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli ve Burdur programlarının yoğunluğu nedeniyle İzmir'den helikopterle ayrıldı. Kılıçdaroğlu, helikopterle gidişi sırasında İzmir ve çevresini havadan inceledi. Bir süre İzmir semalarında kenti gözlemleyen Kılıçdaroğlu, ardından Denizli'nin Bekilli ilçesine giderek bir programa katıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun havadan İzmir turu Kemal Kılıçdaroğlu'nun havadan İzmir turu

Yorum Yaz:



Aramalar:

en çok konuşulan takım, Kuzköy, ertem eğilmez namuslu, iznik gölü villa, ertuğrul sağlam imza töreni, cebeci ınönü stadyumu, bursa devlet hastanesi spor hekimliği, tesco classic train, ayrancı koyu ınternet, zekeriya öz cemaat ilişkisi, ali sunal hunharca gülen adam, titanic yolcu sayısı, atletico madrid kadrosu vikipedi, mersin devlet hastanesi online randevu, cuma içten özgeçmiş, toros üniversitesi nerede, burçak tarlası efsanesi,