Pazar28.04.2024

dünya saati uygulaması

dünya saati uygulaması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Dünya Saati Uygulaması

Yaz saati uygulaması başladı haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Dünya Saatleri Dünya Saati Dünya Saat Uygulamaları

Dünya saat farkı uygulamaları alfabetik sıraya göre dizilmiştir.

Dünya Çapında Yaz Saati Uygulaması

World map. Europe, Russia, most of North America, parts of southern South. Her ne kadar dünyadaki çoğu ülkede var olmasa da, yaz saati uygulaması yüksek.

Sharp World Clock İndir

Sharp World Clock seçilen şehirler üzerinde o an saatin kaç olduğunu ve seçtiğiniz şehirlerle ilgili yararlı bilgileri size gösteren gelişmiş bir masaüstü dünya.

Dünya Saati Uygulamasına Destek Olun!

Avustralya da iki milyon insan ve 4.000 den fazla kurumun, her yıl düzenlenmesi için başlattığı Earth Hour yani Dünya Saati uygulaması 31 Mart tarihinde.

Dünya Saati Uygulamasına İstanbul´dan Destek!

Dünya saati uygulamasına İstanbul´dan destek! Süre: 01:41 19 dakika önce. Taner YENER- Uzay KESMEN / İstanbul,DHA DOĞAL Hayatı Koruma Vakfı nın .

Dünya Saati Uygulamasına Anlamlı Destek Haberi Dünya'da

2 Dünya Saati uygulamasına anlamlı destek haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için.

Dünya Saati Uygulamasına Destek Olun

Avustralya da iki milyon insan ve 4.000 den fazla kurumun, her yıl düzenlenmesi için başlattığı `Earth Hour` yani Dünya Saati uygulaması 31.

Yaz Saati Uygulaması Başladı

6 Gece saat 3.00 itibariyle saatler bir saat ileri alınarak yaz saati uygulamasına geçildi.

Yaz Saati Uygulaması Bu Gece Başlıyor

23 Çağdaş yaz saati uygulaması ilk kez Yeni Zelandalı bir Uygulama I. Dünya Savaşı nda Almanya nın kömür kullanımından tasarruf etmek.

Yemen saldırısı sonrası petrol fiyatları

ASAYİŞ

3318 Gün 10 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1