Pazar28.04.2024

Cemal Kaya

Cemal Kaya haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cemal Kaya

AK Partili eski milletvekili Cemal Kaya, 7 Haziran daki milletvekili seçimleri için bağımsız milletvekili adayı oldu. Seçim çalışmaları için Ağrı ya.

Cemal Kaya

8 Ağrı bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya, Taşlıçay ilçesinde halka hitap ettiği sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı.

Ağrı Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya'ya Silahlı Saldırı

Cemal Kaya d. Kaya evli ve üç çocuk babasıdır. 2005 te istifa eden Kaya, 22 Temmuz seçimlerinde AKP Ağrı 2. sıra milletvekili olarak tekrar meclise girdi.

Cemal Kaya

Cemal Kaya, 15 Nisan 1962 de Ağrı Diyadin de doğdu. Babasının adı Sabri, annesinin adı Rukiye dir. İnşaat Müteahhidi; Erzurum Narman Ziraat Teknisyen.

Cemal Kaya

6 AĞRI dan bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya, Taşlıçay İlçesi nde bir grubun silahlı ve taşlı saldırısına uğradı. Kaya, saldırının HDP lilerin.

Ağrı Bağımsız Milletvekili Adayı Kaya'ya Silahlı Ve Taşlı Saldırı

Cemal Kaya hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Cemal Kaya haberleri, açıklamaları ve Cemal Kaya fotoğrafları yer alıyor.

Cemal Kaya Haberleri Ve Cemal Kaya Gelişmeleri

cemal kaya ağri diyadin - 1962, sabri - rukiye - erzurum narman ziraat teknisyen okulu - az ingilizce - iş adamı - evli, 2 çocuk. cemal.kayatbmm.gov.tr.

Cemal Kaya

11 Ağrı dan Bağımsız Milletvekili adayı olan Cemal Kaya ya Taşlıçay ilçesindeki gezisi sırasında silahlı saldırı yapıldı. Kaya, kendi adamları.

Bağımsız Adaya Silahlı Saldırı! – Sözcü Gazetesi

Cemal Kaya haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Cemal Kaya kimdir, hayatı ve biyografisi. Ağrı da Bağımsız Milletvekili Adayına Taşlı, Silahlı.

Bağımsız milletvekili adayları

POLİTİKA

3307 Gün 10 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1