Perşembe28.03.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - AĞRI
05 Mayıs 2015 - 21:06:16

Ağrı Taşlıçay'da bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya'ya silahlı saldırı

Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya, seçim bölgesi Ağrı'daki programı sırasında silahlı saldırıya uğradı.
Ağrı Taşlıçay'da bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya'ya silahlı saldırı 0 Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya, seçim bölgesi Ağrı'daki programı sırasında silahlı saldırıya uğradı.
Taşlıçay ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan ve miting düzenleyen Cemal Kaya, bu sırada silahlı ve taşlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası ortalık karışırken, Kaya olayı yara almadan atlattı.
Konuyla ilgili seçim irtibat bürosunda açıklama yapan Ağrı Bağımsız Milletvekili Adayı Cemal Kaya, saldırıdan HDP'yi sorumlu tuttu. Kaya, "Ben bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının huzurunda şunu istiyorum. Sayın Selahattin Demirtaş'a buradan sesleniyorum. Sayın Demirtaş bu provokatörlüğü kimler yapıyorsa, kimler, hangisi yapıyorsa lütfen bir basın açıklaması yapın. Lütfen bunların sizden ait olmadığını açıklayın. Lütfen bunları güvenlik kuvvetlerine teslim edin. Lütfen bunları barış için, kardeşlik için, demokratik bir seçim için bu millete teslim edin ve ayıklayın. Silahların gölgesinde bir seçim olabilir mi. Silah sıkılarak bir seçim olabilir mi? Taş atılarak, camlar kırılarak, insanlar hırpalanarak, dayak yiyerek, dövülerek bir seçim yapılabilir mi. Ben bütün Ağrılı vatandaşlarımdan şunu istiyorum. Hiçbir parti gözetmezden AK Partililer, MHP'liler, CHP'liler bana sıkılmış kurşun Ağrı halkına, Türkiye demokrasisine, Türkiye halkına sıkılmış bir kurşundur diye değerlendiriyorum. Bu gün bir gencimiz ölebilirdi. Ben bütün siyasi partilerin genel başkanlarından şunu rica ediyorum. Lütfen Ağrı'ya gelin. Lütfen Ağrı'ya el koyun. Lütfen Ağrı'ya sahip çıkın" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ağrı Taşlıçay'da bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya'ya silahlı saldırı Ağrı Taşlıçay'da bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya'ya silahlı saldırı Ağrı Taşlıçay'da bağımsız milletvekili adayı Cemal Kaya'ya silahlı saldırı

Yorum Yaz:



Aramalar:

İngilizce, Ceyda Karan, yusuf erdoğan linkedin, ali ismail korkmaz nasıl dövüldü, tabanca türleri, uyuşturucu madde ile yakalanmak, ak parti seçim şarkısı lazca, abdülkadir aksu milletvekili, erhan güleryüz sözleri, sütçüler enerji sanayi ve ticaret a.ş, cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında bilgi, dokunmatik ekran masaüstü bilgisayar fiyatları, burhan kuzu enver aysever, muş alparslan üniversitesi bölümler, rasim ozan kütahyalı ümit özat tartışması, başkanlık sistemi cumhuriyet midir, fransa başbakanı karşı,