Pazartesi29.04.2024

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Teklife göre; Balıkesir in Bandırma ilçesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kurulması, Hatay ın İskenderun.

İşte Yeni Kurulan 5 Üniversite!

12 dak. önce AK Parti tarafından TBMM ye getirilen kanun teklifi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin.

5 Üniversite Daha Kuruldu

23 dak. önce AK Parti tarafından TBMM ye getirilen kanun teklifi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Alanya Alaaddin.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Kurulacak.

Geçtiğimiz günlerde 3 Milletvekilinin Bandırma ya üniversite kurulması için Meclis te kanun teklifi vermişti.

Yeni 3 Üniversite Kurulacak

Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür,.

Bandırma'ya 17 Eylül Üniversitesi

Bandırma Üniversitesi yasa teklifi Meclis Milli Eğitim Komisyonununda oy birliğiyle kabul edildi.Bandırma Üniversitesinin adı 17 Eylül.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi

17 eylül bandırma nın kurtuluş günüdür. aynı adlı şehrin ilk ilkokulubkz: 17 eylül ilkokulu da tarihi binada hizmet verir. üniversitesi için de bu.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi

balıkesir üni ye bağlı olan bandırma iibf, bandırma syo bandırma myo dan sonra muhtemelen bunların bağlanacağı yeni okul. geçenlerde meclisten geçti bu.

Uygarhaber

See Translation. Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Kurulacak. Geçtiğimiz günlerde 3 Milletvekilinin Bandırma ya üniversite kurulması için Meclis te kanun teklifi.

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi

Ana Sayfa gt; Etiket Bandırma 17 eylül üniversitesi Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin.

Yeni kurulan üniversiteler ve isimleri

EĞİTİM

3316 Gün 17 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1