Pazartesi29.04.2024

Antalya AKEV Üniversitesi

Antalya AKEV Üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Üniversite

Recep Ali ER AKEV de middot; AKEV DE GENEL KURUL HEYECANI middot; AKEV Koleji ve Serik Belediyesi Arasında Antalya Üniversitesi İçin Güçbirliği middot; 19. Milli Eğitim.

Herşey Antalya Üniversitesi İçin

AKEV Ailesinin tam kadro olarak katıldığı ve yaklaşık bin kişinin konuk edildiği çok özel bir gece Antalya Üniversitesi adına Dedeman Otel de düzenlendi.

Akev

Antalya Üniversitesi Kampüsünde daha önce beş bina yükselten AKEV liler 2. Fakülte binasının da temelini attı. Üniversitenin kuruluş çalışmalarında önemli.

Akev

Antalya Üniversitesi Kuruluş çalışmalarını sürdüren Vakıf Yöneticileri Başkan Selahattin ÇİÇEK başkanlığında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.

Akev

Akev Koleji Vakıf Yönetim Kurulu ve Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri, AESOB, Antalya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret ederek.

Akev

Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri Antalya Milletvekillerini bilgilendirmeyi AK Parti Antalya Milletvekili ve Avrupa Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt.

Antalya Akev Üniversitesi

İstanbul da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya da ise AKEV üniversitesi kurulacak.

Akev Antalya Üniversitesi

antalya Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulan antalya nın ikinci üniversitesi. geç kalmış bir proje gibi görünüyor ama geç olsun güç olmasın.

Antalya Akev Üniversitesi

5 Pazartesi 09:43. AKEV Üniversitesi Tasarısı TBMM de. Antalya AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı na sunuldu.

Yeni kurulan üniversiteler ve isimleri

EĞİTİM

3316 Gün 16 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1