Pazar28.04.2024

Ali Ayvalıtaş

Ali Ayvalıtaş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ali Ayvalıtaş

Ali Ayvalıtaş darp edildiğini ve durumunun iyi olmaması nedeniyle duruşmanın ertelenmesini talep etti. Mahkeme talebi reddederken Ali.

Ali Ayvalıtaş

2 Adliye koridorlarında ise Ayvalıtaş ın yakınları ile güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı. Arbede sırasında baba Ali Ayvalıtaş fenalaştı.

Mehmet Ayvalıtaş Davası Polis Müdahalesi İle Başladı Baba Ali

1 Anadolu Adalet Sarayı na koridorunda çıkan arbedede fenalaşarak yere düşen baba Ali Ayvalıtaş daha sonra duruşma salonuna girdi.

Mehmet Ayvalıtaş Davası Öncesi İçeride Arbede Dışarıda Müdahale

Önce oğlunu sonra da eşini kaybeden Ali Ayvalıtaş, Eşimin hiçbir hastalığı yoktu. Mehmet ten sonra travma yaşadık. Doktora götürdüğümde.

Mehmet Ayvalıtaş'ın Annesi Yaşamını Yitirdi

1 Haziran Direnişi sırasında 2 Haziran da Ümraniye 1 Mayıs Mahallesi nde ezilerek öldürülen Mehmet Ayvalıtaş davasında 6. duruşma yine.

Ali Ayvalıtaş Duruşma Salonu Önünde Fenalaştı

Mehmet Ayvalıtaş ın annesi Fadime Ayvalıtaş ın anıt mezarı ölümünün yıldönümünde açıldı. Anmada konuşan baba Ali Ayvalıtaş, oğlu Mehmet in mücadelesine.

Ali Ayvalıtaş

2 Polisler arbede sırasında Mehmet Ayvalıtaş ın ağabeyi Muharrem ve babası Ali Ayvalıtaş ı darp etti. Baba Ayvalıtaş bunun üzerine fenalaşarak.

Polis Adliyede Mehmet Ayvalıtaş'ın Babasını Darp Etti Hem

1 Adliye koridorlarında, yaşanan arbedede, yere düşen Mehmet Ayvalıtaş ın babası Ali Ayvalıtaş fenalık geçirdi. Ali Ayvalıtaş, mahkeme heyetine,.

Ayvalıtaş Davası Öncesi İçeride Arbede Dışarıda Müdahale – Nediyor

Gezi olaylarının ilk kurbanı Mehmet Ayvalıtaş ın evini arıyoruz. Baba Ali Ayvalıtaş kalbinden rahatsızlanınca, fedakarlık yapmak Mehmet e düşmüş.

Mehmet Ayvalıtaş Davası son durum

ASAYİŞ

3322 Gün 11 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1