Salı14.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Mart 2015 - 11:04:46

Mehmet Ayvalıtaş davasında rahatsızlanan Baba Ali Ayvalıtaş hastaneye kaldırıldı

Ümraniye'de Gezi eylemlerine destek için yapılan yürüyüş sırasında bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın ölümüne ilişkin davada fenalaşan baba Ali Ayvalıtaş hastaneye kaldırıldı.
Mehmet Ayvalıtaş davasında rahatsızlanan Baba Ali Ayvalıtaş hastaneye kaldırıldı 0 Ümraniye'de Gezi eylemlerine destek için yapılan yürüyüş sırasında bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş'ın ölümüne ilişkin davada fenalaşan baba Ali Ayvalıtaş hastaneye kaldırıldı.
Mehmet Ayvalıtaş'ın ölümüne ilişkin davaya Anadolu Adalet Sarayı'ndaki 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor. Adliye içinde ve dışında yaşanan olayların ardından başlayan duruşmada, baba Ali Ayvalıtaş fenalaştı. Olaylar sırasında baygınlık geçiren, duruşmada ise fenalaşan baba Ali Ayvalıtaş için sağlık ekipleri çağrıldı. Adliyeye gelen sağlık ekipleri, Ayvalıtaş'ı tekerlekli sandalyeye oturtarak dışarı çıkardı. Ambulansa götürülen Ayvalıtaş, yaşanan olaylara ilişkin polisin tutumunu eleştirdi. Ali Ayvalıtaş, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adliyedeki bazı avukatlar da yaşanan olaylara tepki gösterdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Arat Dağı, Barış Gülenyüzlü, samandağ lisesi hatay, süphan dağı ne demek, aşık veysel iki kapılı bir handa, serka mascarpone, orta doğu teknik üniversitesi gıda mühendisliği, sultangazi belediyesi müşteri hizmetleri, varşova posta kodu, kuduz onam formu, mucur mesleki ve teknik anadolu lisesi, kandil mumluk, yalova nene hatun mesleki ve teknik anadolu lisesi, ataşehir üsküdar arası, mahmut bayram imam hatip ortaokulu iletişim, memeliler yavrularına nasıl bakar, fişek gibi sözler,