Perşembe02.05.2024

AK Parti Genel Merkezi

AK Parti Genel Merkezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akparti

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Atış Test ve Değerlendirme Merkezi nin açılış AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti nin seçim.

Bize Ulaşın

AK Parti Genel Merkezi, Ankara, Ankara. 11.682 beğenme · 1.357 kişi bunun hakkında konuşuyor · 43.798 kişi buradaydı. Yerel İşletme.

Kadın Kolları

AK PARTi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı. 1.383.894 beğenme · 13.426 kişi bunun hakkında konuşuyor. http://akgenclik.org.tr.

Gençlik Kolları

7 Haziran a aylar kala AK Parti de aday belirlemede son viraja girildi. Görüşmeler Parti Genel Merkezinde yapılacak ve baş başa olacak.

Foto

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ MALATYA MİLLET VEKİLİ ÖZNUR ÇALIK IN RESMİ WEB SİTESİDİR.

Başkanlıklar

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Biyoteknoloji Araştırma Merkezi açılışında konuşuyor. AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığı. Ankara. akparti. org.tr.

Hedefler

Ak Parti Genel Merkezi haberleri, son dakika ak parti genel merkezi haber ve gelişmeleri burada. Başbakan Davutoğlu, Eski Lübnan Başbakanı Hariri yi Kabul .

Ak Parti Genel Merkezi

İki açıklama da bize göre yanlış AK Parti Genel Merkezi Haberleri - Tartışmanın her iki tarafına parti disiplini vurgusu yla seslenen Davutoğlu, Çözüm süreci.

Ak Parti Genel Merkezi Ankara

Balkon konuşmasını gerçekleştirilmesi planlanan Ak Parti Genel Merkezi nde ise hazırlıklar sürüyor. Genel merkez çevresinde bazı yollar trafiğe kapatılırken,.

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı

Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır. Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır. Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır. Sırların sırrına ermek.

Ak Parti Genel Merkezi

AK Parti Genel Merkezi nde milletvekili aday adaylarıyla mülakat gerçekleştirildi. Birbirinden ilginç aday adaylarının mülakata girdiği AK Parti.

Ak Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkanlığı

AK Parti Kağıthane Teşkilatı nın düzenlediği danışma meclisinde konuşan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Koordinatörü Ahmet Baha.

Ak Parti Genelmerkez Akofis

AK Parti de milletvekili adaylarını belirleme çalışmaları sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de adaylık süreci ile ilgili.

Ak Parti Genel Merkezi

2 Yolsuzluk iddiaları; 3 Mevcut Merkez Yönetim Kurulu üyeleri; 4 Seçimler ve. 12 Temmuz 2012 de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip.

Ak Parti Genel Merkezi'nde Büyük Hazırlık Videosu

5 Perşembe Saat: 19:29. Ak Parti Genel Merkezi ne aday davası açmıştı! Akyazı Ak Partide geçtiğimiz kongrelerde aday yapılmadığı için Genel.

Ak Parti Genel Merkez

Ak Parti-genel Merkez e nasıl gideceğinizi bilmiyorsanız, bu sayfa size yardımcı olacaktır. Ak Parti-genel Merkez, Ak Parti-genel Merkez, Yenimahalle, Ankara.

Olay Aday Adayı Ak Parti Genel Merkezi'nde Video

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dursun Güneş genel seçime doğru-AK Parti Genel Merkezinde mülakat öncesi istişarelerini sürdürüyor.

Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı

AK Parti Genel Merkezi nde temayül yoklaması sonrasında oylar sayılmaya başlandı.

Ak Parti'de Aday Adayları İle Mülakat

AK Parti de İl Başkan adayı belli oldu. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu dün akşam Uğur Çelenk, Mustaaf Kemal Şahin,.

Başbakan Erdoğan Ak Parti Genel Merkezi'ne Geldi

ak parti genel merkezi haberi, ak parti genel merkezi haberleri, ak parti genel merkezi hakkında haberler, ak parti genel merkezi son dakika, ak parti genel.

Adalet Ve Kalkınma Partisi

Başbakan erdoğan, ak parti genel merkezine geldi videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Ak Parti Genel Merkezi'ne 'aday' Davası Açmıştı!

Kırşehir de temayüle katılan 12 aday adayı, AK Parti Genel Merkezi nde kurulan komisyonun üyeleriyle yüz yüze görüştü Kırşehirli aday.

Ak Parti

Ak Parti Bilecik Milletvekili aday adayları için kritik gün 1 Mart Pazar günü Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen.

Dursun Güneş Ak Parti Genel Merkezinde

ak parti genel merkezi üzerindeki nurlu varlık middot; araştır. 1, 2. /2». akepe seçimler öncesi kömürle beraber kafa yapıcı madde falan da mı dağıttı bu millete sorusunu .

Ak Parti Genel Merkezinde Temayül Oyları Sayılıyor

5 28 Şubat Cumartesi günü Trabzon da AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için müracaat eden 45 aday adayı kantara çıkıyor. 2 binin.

Ömer Çelik: MHP gibi bir partinin...

POLİTİKA

3124 Gün 23 Saat 44 dk. önce yayınlandı

AK Parti kongresi ne zaman?

POLİTİKA

3162 Gün 8 Saat 27 dk. önce yayınlandı

AKP MYK toplantısı

POLİTİKA

3180 Gün 3 Saat 23 dk. önce yayınlandı

Erken seçim olursa ne zaman olur?

POLİTİKA

3184 Gün 23 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Koalisyon olmadı!

POLİTİKA

3184 Gün 23 Saat 34 dk. önce yayınlandı

AK Parti grup toplantısı ne zaman yapılacak?

POLİTİKA

3244 Gün 4 Saat 8 dk. önce yayınlandı

Yalçın Akdoğan: HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar!

POLİTİKA

3251 Gün 7 Saat 19 dk. önce yayınlandı

Ötv'siz araç alımı

POLİTİKA

3277 Gün 18 Saat 37 dk. önce yayınlandı

HDP barajı aşacak mı?

POLİTİKA

3288 Gün 7 Saat 13 dk. önce yayınlandı

1 2