Cuma17.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
12 Mayıs 2015 - 21:21:48

Ötv'siz araç alımı

Ankara'da şoförlerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, müjdeleri de art arda sıraladı.
Ötv'siz araç alımı 0 Ankara'da şoförlerle bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, müjdeleri de art arda sıraladı.
AK Parti Genel Merkezi'nde şoför esnafını konuk eden Davutoğlu, şoför esnafının toplumsal refahın göstergesi olduğunu ifade ederek, "Memlekette durumların iyiye ya da kötüye gittiğini en iyi siz hissedersiniz. Sizler memleketin radarlarısınız" dedi.
Şoförlere müjdeler de veren Başbakan, "Ticari taksi ve özel halk otobüsleri 2016 yılına kadar yenilenirse ÖTV'yi biz ödeyeceğiz. Araçlara takılacak kamera ve GPS'lerin ücretlerini vergiden düşürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"NE MUTLU EDECEKSE YAPACAĞIZ"
Dinlenme yerleri ve durak kulübelerinin yaygınlaşacağını, yerel yönetimlere bu konuda yardımcı olacaklarını da ekledi. Davutoğlu, "Kanuni yapısal değişiklikler yapacağız. 'Özel halk otobüsleri' terimi trafik kanununa eklenecek. Şoför esnafımız neden mutlu olacaksa o düzenlemeyi yapacağız" diye konuştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ötv'siz araç alımı Ötv'siz araç alımı

Yorum Yaz:


Yorumlar:

Olcay karaTaksiciyim aracımı ne zaman yenileyeceğim14 Mayıs 2015 - 21:53:44

Aramalar:

hac fiyatları, Eski ÖSYM Başkanı, kuma olmak istiyorum, adli tıp kurumu psikolog alımı, dizi oyuncusu suçüstü, sinop şiirleri, grip limon bal, alkol oranı yüksek bira, bayraklı zeytin eczanesi, otopside ölüm nedeni nasıl anlaşılır, kış turizmi vikipedi, led ampul carrefour, tavuk üremesi, şalgam çorbasının tarifi, edinho nunes, arnavutköy örfi çetinkaya teknik ve endüstri meslek lisesi, orman haftası görselleri,