Pazartesi06.05.2024

Abdurrahman Yetkin

Abdurrahman Yetkin haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdurrahman Yetkin Yetkin_A

The latest Tweets from Abdurrahman Yetkin yetkin_a

Abdurrahman Yetkin

Abdurrahman Müfit Yetkin, 1 Temmuz 1953 te Şanlıurfa da doğdu. Babasının adı Mehmet Nureddin, annesinin adı Suna Güngör dür. Eczacı, Çiftçi ve İş Adamı;.

Abdurrahman Yetkin Ve Yusuf Eğilmez Açıklama

Abdurrahman Yetkin Facebook ta. Abdurrahman Yetkin ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü.

Abdurrahman Yetkin

MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri,Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin başkanlığında Karaköprü İlçe Belediye Baş.. Siyaset middot; NİHAT ÇİFTÇİ.

Abdurrahman Yetkin

ABDURRAHMAN YETKİN İLE İLGİLİ HABERLER. MİTHAT ARHAN. MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi nin üyelerine yönelik bilgilendirme toplantıları devam ediyor.

Abdurrahman Yetkin

Abdurrahman Müfit Yetkin haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Abdurrahman Müfit Yetkin kimdir, hayatı ve biyografisi. Gaziantep te, Bağ.

Abdurrahman Müfit Yetkin Haberleri

abdurrahman yetkin müsiad ile İlişkili Haberler. Yetkin Bakanların Gezisini Değerlendirdi. MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin,Çalışma ve .

Abdurrahman Yetkin Müsiad

MÜSİAD DA ABDURRAHMAN YETKİN GÜVEN TAZELEDİ Müstakil sanayici ve iş adamları derneğinin 16. genel kurulu bugün gerçekleşti.

Şanlıurfa'nın Gastronomi kenti olması için UNESCO ile görüşme

GENEL

3329 Gün 7 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1