Salı19.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
11 Aralık 2015 - 22:31:49

Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaştı

Trabzonspor yönetimi, Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Trabzonspor, Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaştı 0 Trabzonspor yönetimi, Sadi Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Trabzonspor Kulübü, Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu ile TFF'nin teknik adamlar konusunda uyguladığı kuralı hayata geçirerek sezon sonuna kadar tecrübeli teknik adam ile görüşerek sözleşme imzaladı. Futbol Federasyonu'ndan alınan izinle bordo-mavili takımın başında Gençlerbirliği, Fenerbahçe maçlarına çıkan ve Eskişehirspor maçında da ekstra izin alınan Tekelioğlu'nun gelecek maçları çıkması için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme imzalandı.

TRABZONSPOR TALİMATLAR UYDU
Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun imzaladığı sözleşmenin ardından Çaykur Rizespor maçına takımın başında çıkmasına hiç bir engel kalmadı. Bordo-mavili kulüp, daha önce ilk yarının bitimine kadar Tekelioğlu ile devam edeceği yönünde açıklama yapmıştı. Kulüp yetkilileri, Futbol Federasyonu'nun talimatları gereği ikinci kez 3 maçlık anlaşma yapılamayacağını ve bu sebeple Tekelioğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma imzalandığını belirtti.

YÖNETİM KURULU SADİ TEKELİOĞLU İLE İLK YARININ BİTİMİNE KADAR KONUŞTU
Trabzonspor yönetimi ise teknik direktör konusunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatları gereği Sadi Tekelioğlu sözleşme imzaladı. Tekelioğlu ile bir görüşme yapan bordo-mavili yönetim ilk yarının bitimine kadar takımın başında kalması konusunda ise Tekelioğlu ile anlaştı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ufuk Çoban, Kerim Frei, tabanca zoraki, küçükçekmece nükleer araştırma merkezi, osmanlı padişahları listesi ve eşleri, uçhisar tarihçesi, şili paralel ve meridyenleri, bursa organize suçlar haberleri, dokap maaşları, fatih projesi tablet şifresi nasıl kırılır, spor çeşitleri, haliç köprüsü yol durumu canlı, kongre ak parti, egzersiz genelgesi, rasim ozan kütahyalı itü sözlük, mehmet yıldırım matematik öğretmeni, fatih sultan mehmet hastanesi randevu alma ulaşim,