Cuma26.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
13 Aralık 2015 - 01:09:58

Münir Özkul öldü mü? Yaşıyor mu? Son durum ne?

Yeşilçam'ın tatlı, sert hocası olarak bilinen ve zihinlere "Mahmut Hoca" ismiyle kazınan Münir Özkul, hakkında Sosyal Medya'da çıkan öldü iddialarına kızı Güner Özkul'dan cevap geldi.
Münir Özkul öldü mü? Yaşıyor mu? Son durum ne? 0 Yeşilçam'ın tatlı, sert hocası olarak bilinen ve zihinlere "Mahmut Hoca" ismiyle kazınan Münir Özkul, hakkında Sosyal Medya'da çıkan öldü iddialarına kızı Güner Özkul'dan cevap geldi.
Uzun zamandır hasta olan ve tedavi gören 90 yaşındaki Yeşilçam'ın çınarlarından Münir Özkul, hakkında çıkan öldü iddialarını kızı Güner Özkul, sosyal medya hesabından paylaştığı. "Ödül haberleri doğru, öldü haberleri külliyen yalandır. Babam hala yaşıyor" sözleri ile cevap verdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Lütfi Baksi, MASAK YÖK, sivas belediyesi şirketleri, kolera nedir, keremcem mine, kos adası uydu, gezi parkı olayları hatay, hayvan üretimi, istiklal marşı piano tutorial, bebechocolate, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü personel bilgi formu, hamit altıntop kap, dede korkut belgeseli, hakan akkaya doktor, ankara emniyet müdürlüğü telefon no, kocasinan belediyesi ihale, sadettin saran medya grubu,