Pazartesi29.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Kasım 2015 - 13:13:35

İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler 0 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
Tatlıses, Instagram hesabı üzerinden Öğretmenler Günü'nü kutladı. Kendi olduğu bir fotoğrafı hesabından paylaşan Tatlıses, "Bugün birbirinden onurlu, birbirinden şerefli; Öğretmenler Günü... Ama benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm! Fakat ben çok şeyi sevenlerimden öğrendim. Bu güzelim Öğretmenler Günü'nü Kutluyorum. İyi ki varsınız öğretmenlerimiz diyorum... Ben okumayı ve yazmayı rahmetli babamdan öğrendim..." ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cilt bakımı, Gürgenyatak Mahallesi, suada telefonları, kuşlar yuvasını nereye yapar, timsah arena resmi, diyarbakır çüngüş jandarma, erkan zengin haberler, melbourne rectangular stadyumu, ılgaz turu, sinan akçıl ödül töreni, italya nın tarihi yerleri, bursa büyükşehir belediye başkanı kimdir, atletico mineiro kalil, roma fiumicino siena, güneş tutulması tanımı kısaca, rus gelin halayı, yeşilay yardımlaşma kurumu mudur,