Perşembe09.05.2024
HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Ağustos 2015 - 09:13:21

Hatalı sollama kazası - video

Rusya'da çekilen görüntülerde bir aracın otoyolda seyrettiği görülüyor. Önünde ilerleyen TIR'ı sollamak için fırsat kollayan araç sürücüsü, uygun anı bulduğunu sanarak sol şeride geçiyor. O sırada karşı taraftan gelen kamyonet, otomobile böyle çarpıyor. TIR ile kamyonet arasında kalarak savrulan araç, başka bir otomobille daha çarpışıyor. O anlar kameraya böyle yansırken, neyseki olayda can kaybı yaşanmıyor.
Hatalı sollama kazası - video 0 Rusya'da çekilen görüntülerde bir aracın otoyolda seyrettiği görülüyor. Önünde ilerleyen TIR'ı sollamak için fırsat kollayan araç sürücüsü, uygun anı bulduğunu sanarak sol şeride geçiyor. O sırada karşı taraftan gelen kamyonet, otomobile böyle çarpıyor. TIR ile kamyonet arasında kalarak savrulan araç, başka bir otomobille daha çarpışıyor. O anlar kameraya böyle yansırken, neyseki olayda can kaybı yaşanmıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ahir Dağı, Süryani, kırmızı böcek türleri, aleksis tsipras biyografi, düzce jandarma komutanlığı, doğubayazıt meslek yüksek okulu, gsm operatörleri ve telekom, samsun gazi devlet hastanesi gastroloji, kazakistan güzelleri, saray mahallesi küçüksu caddesi sokullu sokak nasıl gidilir, şişli zabıta müdürlüğü, güzel sanatlar lisesi fotoğrafçılık bölümü, mikrodalga fırın ve gebelik, kuluçka makinesi ne işe yarar, pilav kabız yaparmı, şehitler abidesinin mimarı, samandağ canlı kamera,