Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 14:11:19

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat futbolda şike soruşturması için ifade verdi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolda şike soruşturması ve davasında kumpas kurulduğuna ilişkin soruşturmada ifade verdi.
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat futbolda şike soruşturması için ifade verdi 0 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolda şike soruşturması ve davasında kumpas kurulduğuna ilişkin soruşturmada ifade verdi.
Futbolda şike soruşturması ve davasında 'kumpas kurulduğuna' ilişkin başlatılan soruşturmaya, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın bir demecinde verdiği, 'Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı. Henüz sonlanmayan bir süreç' sözleri dahil edildi. Bu sözlerinden ötürü Yarsuvat, savcılık tarafından ifadeye çağrıldı. Sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Yarsuvat 'Bilgi sahibi' sıfatıyla savcılığa ifade verdi.
Savcılıkta Yarsuvat'a, 'Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi' sözlerinin kaynağının sorulduğu öğrenildi.
Savcılıkta bu iddiayı ilk kez kendisinin gündeme getirmediği öğrenilen Yarsuvat'ın, "Daha önce birçok kez dile getirilen bir iddiayı, özel bir sohbette spor yazarı Atilla Gökçe'ye anlattım. O da basına yansıdı" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

"AZİZ YILDIRIM'IN SUÇ DUYURUSUYLA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz aralık ayında "Futbolda Şike" soruşturmasında kendisine ve kulübe yönelik "Kumpas" yapıldığı iddialarına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu üzerine Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca başlatılan soruşturmada kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da 26 Ocak'ta ifade vermişti. Müşteki sıfatıyla ifade veren Yıldırım, kendisine kumpas kurulduğunu belirterek, soruşturmayı yürüten kamu görevlilerinden şikayetçi olmuştu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dünya Fotoğrafçılık Organizasyonu, NTV Spor, ceyda düvenci hamileliği, viranşehir devlet hastanesi tahlil sonuçları, kestel vani mehmet mahallesi, karakas progenitus, suudi arabistan kralı cenaze, fatih belediyesi şikayet mail, sana yağ çekiliş, av tüfeği öldürürmü, hayvan barınağı röportaj, organize sanayi bölgesi arsa tahsisi, müslüman kardeşler klibi, alanya kalesi savaşı, çiğli doğa koleji, alışveriş merkezi derneği, necdet özel doğum tarihi,