HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 14:09:33
Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti
İstanbul Güngören'de bir genç, nişanlısını annesinin gözü önünde kurşun yağmuruna tutup intihar etti. Zanlı ve nişanlısı olay yerinde hayatını kaybetti.

0
İstanbul Güngören'de bir genç, nişanlısını annesinin gözü önünde kurşun yağmuruna tutup intihar etti. Zanlı ve nişanlısı olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, Güngören Mercan Sokak'ta bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih Duran apartmanın girişinde nişanlısı Susen Terzi'yi annesinin yanında kurşun yağmuruna tuttu. Duran, daha sonra elindeki silahla intihar etti. Olaya tanık olan anne sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kızın ve zanlının öldüğünü belirledi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Salih Batur,
Gönen,
hırsızlık babadan evlada geçer,
zodyak bot ne demek,
buğday çorbası nasıl yapılıyor,
yozgat devlet hastanesi poliklinikleri,
jandarma trafik,
altın otu,
çanakkale ayvacık jandarma komutanlığı,
seyit onbaşı kitabı,
ılgaz ünal,
denizli çardak,
fen fakültesi formasyon,
özel harekat bayan polisler,
inönü üniversitesi petrol analiz laboratuvarı,
muğla sıtkı koçman üniversitesi öğrenci belgesi alma,
cahide jibek sakallı poğaça,