Cuma26.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
28 Temmuz 2015 - 21:44:43

Diyarbakır'da hava hareketliliği

Diyarbakır'da savaş uçakları bir kez daha harekete geçti. Havalanan 15'in üzerindeki savaş uçağının PKK ve IŞİD kamplarını vurduğu tahmin ediliyor.
Diyarbakır'da hava hareketliliği 0 Diyarbakır'da savaş uçakları bir kez daha harekete geçti. Havalanan 15'in üzerindeki savaş uçağının PKK ve IŞİD kamplarını vurduğu tahmin ediliyor.
Kuzey Irak'taki PKK ve Suriye'deki IŞİD varlığına karşı cumartesi günü hava harekatı başlatan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), operasyonlarını bugün de sürdürdü. Bu çerçevede, Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü'den 15'in üzerinde savaş uçağı havalandı. Saat 21.30 ile 22.00 arasında havalanan uçakların ağır bombardıman yüklü olduğu öğrenildi. Uçakların PKK ve IŞİD kamplarını vurduğunu tahmin edilirken, konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

rövanş karşılaşması, Sırp Cacanska Bank, ahmet efe kitap özetleri, zincirlikuyu mezarlığı yol tarifi, podyum denizli, suni solunum maskesi nerelerde kullanılır, trabzon jigolo, tarsus meteoroloji, hırsızlar kasabası, nihat doğan iletişim, pankreas kanseri hastaları, jelibon dolu kutu, ayrancı eczane, ateş yazılım, pamukkale burdur, fidye akrabaya verilir mi, istanbul sabiha gökçen havalimanı oto kiralama,