Pazartesi29.04.2024

Sırp Cacanska Bank

Sırp Cacanska Bank haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sırp Cacanska Bank

Sırp Maliye Bakanlığı nın verdiği bilgiye göre Halkbank, Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını almak için anlaşma imzaladı. 1990 yılında.

Halkbank Cacanska Bank'ı Satın Aldı

2 Halkbank Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını 10.1 milyon euroya almak için anlaşma imzaladı. Sırbistan Maliye Bakanlığı konuyla ilgili.

Flaş Halkbank Sırp Cacanska Bank'ı Satın Aldı

2 Türk bankalarının yurtdışındaki yatırımlarına bir yenisi daha eklendi. Sırp Maliye Bakanlığı nın verdiği bilgiye göre Halkbank, Sırp Cacanska.

Halkbank Sırp Cacanska Bank'ı Satın Aldı Haberi Ve Son Dakika

1 Halkbank Sırp Cacanska Bank`ın yüzde 76.76`sını almak için anlaşma imzaladı. Halkbank yurtdışında bir bankanın çoğunluk hissesini aldı.

Halkbank Cacanska Bank'ı Satın Aldı

2 Halkbank Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını almak için anlaşma imzaladı. Sırbistan Maliye Bakanlığı konuyla ilgili olarak tarafların.

Halkbank Cacanska Bank'ı Satın Aldı

1 Halkbank Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını almak için anlaşma imzaladı. Sırbistan Maliye Bakanlığı konuyla ilgili olarak tarafların.

Halkbank Sırp Bankasını Satın Aldı

1 Halk Bankası, Sırbistan Cacanska Banka sını satın aldı. Banka Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını almak için anlaşma imzaladığını bildirdi.

Halkbank Cacanska Bank'ı Satın Aldı

1 Halkbank yurtdışında bir bankanın çoğunluk hissesini aldı. Halkbank Sırp Cacanska Bank ın yüzde 76.76 sını almak için anlaşma imzaladı.

Halkbank İle Sırp Cacanska Arasındaki Görüşmeler Sona Erdi

Halkbank Ağustos ayında teklif verdiği Sırp banka Cacanska ile hisse alım görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığını duyurdu.

Halkbank Cacanska Bank'ı Satın Aldı

32 dak. önce Halk Bankası, Sırp Cacanska Bankasını satın aldı. Halk Bankası, hisseleri devraldığını Kamu Aydınlatma Platformu na bildirdi. Sırbistan Maliye.

Halk Bankası Sırp bankası olan Sırp Cacanska Bank'ı satın aldı

EKONOMİ

3327 Gün 18 Saat 0 dk. önce yayınlandı

1