Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DENİZLİ
26 Mart 2015 - 10:24:38

Beyin ölümü gerçekleşen Perihan Sevim'de darp izleri

Denizli'de beyin ölümü gerçekleşen ve organları ailesi tarafından bağışlanan 20 yaşındaki Perihan Sevim'in otopsisinde, başı ve kolunda darp izine rastlandığı öğrenildi.
Beyin ölümü gerçekleşen Perihan Sevim'de darp izleri 0 Denizli'de beyin ölümü gerçekleşen ve organları ailesi tarafından bağışlanan 20 yaşındaki Perihan Sevim'in otopsisinde, başı ve kolunda darp izine rastlandığı öğrenildi.
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan Perihan Sevim, geçtiğimiz gün evinde baygın halde bulundu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Perihan Sevim, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bunun ardından Sevim'in ailesi beyin ölümü gerçekleşen kızlarının organlarını bağışladı. Denizli Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla Perihan Sevim'in böbrekleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, karaciğeri ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi.
Olayın ardından Perihan Sevim'in cesedine otopsi yapıldı. Perihan Sevim'in otopsisinde başında ve kolunda darp izine rastlanırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Polis eşi olan kadının organları bağışlanırken, hastanede olmayan Perihan Sevim'in eşi H.S.'nin ifadesini alacak.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beyin ölümü gerçekleşen Perihan Sevim'de darp izleri Beyin ölümü gerçekleşen Perihan Sevim'de darp izleri

Yorum Yaz:



Aramalar:

cep telefonu, Dedeköy mevkii, mersin devlet hastanesi nöbet listesi, gelibolu uzunköprü, galatasaray maçı skoru, yağ yakımı için ne yemeli, odunpazarı ımar sorgulama, acıbadem üniversitesi anestezi, televizyoncu ali, fenerbahçe ülker ömer onan, selçuk inan hayatı, beşiktaş taraftarı sen benim her gece efkarım, satılık jumbo kuşlar, sultangazi belediyesi telefon numarası, sedat şahin babası, range rover özellikleri, olay yeri inceleme şeridi,