HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DENİZLİ
26 Mart 2015 - 10:26:04
Denizli Çivril'de iş güvenliği olmadan çalışan işçi korkuttu
Denizli'nin Çivril ilçesinde yapımına başlanan devlet hastanesinin teknik bilgilerinin yer aldığı 15 metre yüksekliğindeki panoya güvenlik önlemi olmaksınız çıkan işçi, görenleri korkuttu.

0
Denizli'nin Çivril ilçesinde yapımına başlanan devlet hastanesinin teknik bilgilerinin yer aldığı 15 metre yüksekliğindeki panoya güvenlik önlemi olmaksınız çıkan işçi, görenleri korkuttu.
Özel bir firma tarafından yapılan hastane inşaatında çalışan bir işçinin tedbir ve güvenlik önlemi almadan panoya çıkması, vatandaşlar tarafından tedirginlikle izlendi. Panonun üzerinde oturan işçinin baretinin de olmadığı görülürken, panonun aydınlatma ampullerini takması yaklaşık yarım saat sürdü.
Bu sürede güvenlik önlemleri alınmadan çalışan işçinin dengede durmakta zaman zaman zorlandığı görüldü. İş güvenliğini almayan işçi daha sonra panodan aşağıya inerek diğer işlerine devam etti.
(İHA)
Aramalar:
Dur Diyelim,
Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı,
hüseyin sözlü kimdir,
kirpi zeytin toplama makinası fiyatı,
numune hastanesi tahlil,
bilgisayar mühendisliği maaşları,
avustralya ışık koleji,
beydağ çamlık,
bes devlet katkısı yatmadı,
tutak gazi ilköğretim okulu,
artvin üniversitesi,
mesut barzani halayı,
mustafa yumlu maaş,
alışveriş merkezi garaj günleri,
ayrancı taksi,
küçükçekmece mahalleleri,
ümraniye erdem hastanesi sağlık meslek lisesi,