Cuma10.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - AYDIN
05 Mayıs 2015 - 13:11:39

Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı

Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) 'bahar şenlikleri' kapsamında düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında tribün çöktü. Olayda 7 kişi yaralandı.
Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı 0 Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) 'bahar şenlikleri' kapsamında düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında tribün çöktü. Olayda 7 kişi yaralandı.
Olay, Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarda öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ADÜ bahar şenlikleri kapsamında Atça Meslek Yüksekokulu ile Didim Meslek Yüksekokulu arasında oynanan futbol maçı sırasında tribünün bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme ile birlikte aşağıya düşen 2 kişi ile yaşanan arbedede hafif yaralanan 5 kişi bölgeye çağrılan ambulanslarla Atatürk ve Aydın devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan olaydan sonra maç kaldığı yerden devam ederken olaydan sonra bölgeye gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme şubesi çalışma yaptı.
Olayda yaralanan Erdinç Bilgin, Ömer Can Tütüncüler, Serhat Adıbelli, Tevfik Sevindi, Emre Candan, Atatürk Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilirken, Hasan Gören ve Atakan Güldere de Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı Aydın'da tribün çöktü: 7 kişi yaralandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

DİSK Genel Başkanı, Neslişah Kavlak, ergenekon yazıtları, çanakkale deniz zaferi önemi, güneş cansever, aksaray devlet hastanesi beyin cerrahi randevu alma, adana merkez komutanlığı adresi, alkol şişkinliği, hacı rafet gümüş imam hatip lisesi, beylikdüzü belediyesi umre, beyin ölümü bitkisel hayat, avrupa birliği rekabet politikası, dolmabahçe sarayı cafe, metin akpınar dan şarkılar, kartal eğitim ve araştırma hastanesi yol tarifi, kadep genel merkezi, kuşlar bu yalanı her bahar söyler,