Pazar05.05.2024

DİSK Genel Başkanı

DİSK Genel Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Disk — Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu

DİSK Genel Başkanı Kani Beko nun, 12 Mart Askeri Darbesi ve 12 Mart Gazi Katliamı na ilişkin açıklaması: İçinde iki kara günü barındıran tarih: 12 Mart!

İletişim

Eposta: diskdisk.org.tr. Required fields are marked . DİSK Genel Başkanı Kani Beko: Sağlık emekçilerinin yanındayız! Adore işçisi yalnız değildir.

Disk Genel Başkanı

Disk Genel Başkanı Kani Beko, İstanbul Valisi Vasip Şahin in bir televizyon programında yaptığı Toplantı ve gösteri yapılabilecek yerler belli.

Disk Genel Başkanı

DİSK, bağımsız bir sınıf ve kitle örgütüdür. 8 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulun ardından Genel-İş Başkanı Kani Beko DİSK Genel.

Disk

DİSK Genel Başkanları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 5 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 5 tanesi görülmektedir.

Kategoridisk Genel Başkanları

En Son Haberler. DİSK-AR: Geçici çalışma meyvesini işsizlik olarak veriyor! DİSK ve Sendikamız Genel Başkanı Kani Beko: Sağlık emekçilerinin yanındayız!

Genel İş

İstanbul da sendika üyelerinin, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ne yürümelerine izin verilmedi. İzmir de polis müdahalesi sırasında fenalaşan DİSK Genel Başkanı.

Disk Genel Başkanı Hastaneye Kaldırıldı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Türkiye işçi sınıfının talebinin her zaman olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs ı Taksim Meydanı nda kutlamak.

Disk'ten 1 Mayıs Açıklaması

22 DİSK Genel Başkanı Kani Beko, İstanbul Valisi Vasip Şahin in katıldığı bir televizyon programında 1 Mayıs ta Taksim in işçilere kapatılacağını.

1 Mayıs davası sonucu

GENEL

3329 Gün 16 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Taksim'de 1 mayıs kutlamaları olacak mı?

GENEL

3335 Gün 15 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1