Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANTALYA
08 Aralık 2015 - 11:46:08

Antalya'da yapılan aramada bir arabada çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, polis ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve pompalı tüfek ele geçirildi.
Antalya'da yapılan aramada bir arabada çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi 0 Antalya'nın Manavgat ilçesinde, polis ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada çok sayıda ruhsatsız silah ve pompalı tüfek ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu önleme aramasında, bir araç içerisinde 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli A.B., S.B. ve M.N., Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.
Şahısların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yılmaz Güney Sineması, günübirlik tura çıkan gezi teknesi, bayraklı smyrna, turgutlu devlet hastanesi tesis kodu, yezidiler sözlük, tüik fiyat farkı endeksleri, ucuz çam fidanı, şafilerde at eti, artvin ürünleri, avrupa birliği bakanlığı uzman maaşı, melikgazi yahya kemal beyatlı ortaokulu, astana istanbul uçak bilet fiyatları, ceviz oto, denizli elektrik kesintisi, cübbeli ahmet hoca zikir sohbeti, ninova yahudi, belçika çoban köpeği,