Cumartesi11.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - İSTANBUL
19 Mart 2015 - 16:07:06

AK Parti bahar şöleni konserine katılan şarkıcılar

21 Mart 2015 Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Salonu'nda düzenlenecek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı Bahar Şöleni'ne ünlü şarkılar konser verecek.
AK Parti bahar şöleni konserine katılan şarkıcılar 0 21 Mart 2015 Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Salonu'nda düzenlenecek ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı Bahar Şöleni'ne ünlü şarkılar konser verecek.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 21 Mart 2015 Cumartesi günü İstanbul Abdi İpekçi Salonu'nda düzenlenecek olan Bahar Şöleni'ne katılacak. AK Parti Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilecek olan Bahar Şöleni'ne, Erhan Güleryüz, Esat Kabaklı, Funda Arar, Kibariye, Mustafa Ceceli, Rafet El roman, Resul Dindar, Rojin, Serkan Çağrı, Yavuz Bingöl ve 7 Cihan Kadınları grubu katılacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Karacaahmetli köyü, Atatürk Havalimanı apronu, kiraz mevsimi final, şam guta bölgesi, ayvacık çpl, hatay usulü tepsi kebabı, ali ismail korkmaz bianet, abdi ipekçi salonu nerede, ermenek canlı kamera, lagos nasıl avlanır, malatya akşam ezanı, iznik gölünde çıkan kilise, ibrahim kalın islam ve batı, hurda vinci, kırgızca türkçe sözlük, yaşar yakış boşanıyor, ak parti üye olma şartları,