Salı30.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - İSTANBUL
19 Mart 2015 - 16:08:29

Nükleer santraller zirvesi protestosu

Nükleer Karşıtı Platform üyesi bir grup, II. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi'ni protesto etti.
Nükleer santraller zirvesi protestosu 0 Nükleer Karşıtı Platform üyesi bir grup, II. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi'ni protesto etti.
Nükleer Karşıtı Platform'un İstanbul Bileşenleri adlı grup, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın desteğiyle Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan II. İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi'ni protesto etti. Grand Cevahir Otel'in önünde toplanan 7 kişilik bir grup, pankart açtı. Polis, olası bir taşkınlığı engellemek için otel önünde geniş güvenlik önlemi aldı.Protesto gösterisinde herhangi bir taşkınlık yaşanmazken, grup yapılan açıklamalarının ardından sessizce dağıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü, çözüm sürecini izleme heyeti, yeni mahalle belediyesi yüzme havuzu, tübitak nedir kısaca, mezopotamya asurlular, düzce özyanık köyü, elbistan mesleki ve teknik anadolu lisesi, kış turizmi ve gelişimi, alaşehir fen lisesi, greenpeace imza kampanyası, ikinci dünya savaşı müzesi, meyve tipleri nelerdir, iha oto, lefkoşa konsolosluk, yüreğir kapalı spor salonu, roma fiumicino metro, afganistan ülke kodu,