Perşembe09.05.2024

Zonguldak-Ereğli yolu

Zonguldak-Ereğli yolu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Eski Ereğli Yoluzonguldak

Zonguldak ereğli yolu üzerindeki feci kaza videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Zonguldak Ereğli Yolu Üzerindeki Feci Kaza Videosu

Zonguldak ta 48 Köy Yolu Kapalı, Ekipler Açmak İçin Çalışıyor Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, kar yağışı nedeniyle 48 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi.

Zonguldak Ereğli

15:39 Zonguldak ta 48 Köy Yolu Kapalı, Ekipler Açmak İçin Çalışıyor Zonguldak ın Ereğli ilçesinde, kar yağışı nedeniyle 48 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel.

Zonguldak

Az önce Delihakkı mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle Zonguldak-Ereğli yolu ulaşıma kapandı. Haberi Paylaş. Haber : Pusula. Bu Haber 5480 defa.

Son Dakika Zonguldak Ereğli Haberleri

Yoğun tipi nedeniyle Zonguldak Ereğli yolu yer yer kapalı. Zonguldak İstanbul güzergahının Zonguldak Ereğli bölümünde yoğun kar var. Zincirsiz ve kar.

Ereğli Yolu Kapalı... Ankara Ve İstanbul Güzergahında Son Durum

Bu Adamı Durdurun Diye Yalvardılar Zonguldak ın Ereğli ilçesi Ormanlı Belde. Kıza Otomobil ÇarptıZonguldak ın Ereğli ilçesinde annesi ile yolun karşısına.

Zonguldak Ereğli Yolu Kar Altında Video

Kdzereglihaberi,Ereğli, Zonguldak, Zonguldak haberleri, Zonguldak Haber, Kdz TEL: 312 40 32-312 40 38. ADRES:ERDEMİR OFİS YOLU NO:8 KDZ.EREĞLİ .

Zonguldak

4 Ereğli Haber- Zonguldak ın Ereğli ile Devrek ilçelerini birbirine bağlayan karayolunun Subaşı ile Çaylıoğlu arasındaki kısımda çalışmaların.

Zonguldak Ereğli'de trafik kazası

ASAYİŞ

3319 Gün 23 Saat 38 dk. önce yayınlandı

1