Pazar12.05.2024

Zerrin Koyunsağan

Zerrin Koyunsağan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zerrin Koyunsağan

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü nden mezun olan Zerrin Koyunsağan, 1987-1997 yılları arasında ODTÜ de Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı .

Sabancı Vakfı

Zerrin Koyunsagan adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Zerrin Koyunsagan gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş .

Zerrin Koyunsagan

The latest Tweets from Zerrin Koyunsağan ZerrinKoyuncu

Zerrin Koyunsağan Zerrinkoyuncu

Zerrin KOYUNSAĞAN. Sabancı Vakfı Genel Müdürü. Toplumsal. Duyarlılık Bilincini. Artırmaya Çalışıyoruz. Sabancı Vakfı, merhum Hacı Ömer Sabancı nın Bu.

Toplumsal Duyarlılık Bilincini Artırmaya Çalışıyoruz Zerrin

gercekten bu anne olsa gerek zerrin hanım,bugun cocukları ile gurur duyan her anne gibi gözleri yaşararak izledi bizibkz: sumun,hepimize.

Zerrin Koyunsağan

Zerrin Koyunsağan adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Zerrin Koyunsağan ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl..

Zerrin Koyunsağan Profilleri

Zerrin Koyunsağan: İngiltere den Globe Tiyatrosu nu, Hindistan dan Taj Express i Türkiye de ilk kez festival kapsamında ağırlayacağız. Son üç yıldır Adanalılara.

Sabancı Vakfı

Zerrin Koyunsağan - Sabancı Vakfı Genel Müdürü. Yazarın haberleri Üniversite yıllarında vizyonunuzu genişletin - 06.08.2012

Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali başladı

KÜLTÜR-SANAT

3333 Gün 1 Saat 13 dk. önce yayınlandı

Sabancı tiyatro festivali programı ne zaman başlıyor?

KÜLTÜR-SANAT

3343 Gün 14 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1