Pazartesi29.04.2024

Zerrin Güngör

Zerrin Güngör haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zerrin Güngör

Zerrin Güngör. Danıştay Başkanı. Görevde. Makama geliş 18 Temmuz 2013. Yerine geldiği, Hüseyin Hüsnü Karakullukçu. Danıştay Başkanvekili. Görev süresi

Cumhuriyet Gazetesi

Hükümet üyelerinin katılmadığı 2014-2015 yılı Adli Yıl açılış töreninde Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, protokol ile tokalaşırken sadece Türkiye.

T.c. Danıştay Başkanlığı

tarihinde Kırşehir de doğmuştur. Kırşehir Lisesini bitirmiş, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden 1976 yılında mezun olmuştur. Maliye.

Tapelerdeki İsim Zerrin Güngör

yıldönümü törenine Erdoğan ın ayrılışı ve ardından yapılan konuşmalar damga vurdu. Ama en dikkat çekici Zerrin Güngör ün açıklamaları oldu.

Zerrin Güngör

80 oy alarak seçilmiş yeni danıştay başkanı. danıştay tarihindeki üçüncü kadın başkan. diğer ikisi füruzan ikincioğulları ve sumru çortoğlu idi.

Danıştay'ın Yeni Başkanı Zerrin Güngör

Danıştay Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak giren Zerrin Güngör, emekli olan Hüseyin Karakullukcu nun yerine başkan seçildi.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'den Feyzioğlu Açıklaması

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör Metin Feyzioğlu nun tepki çeken konuşmasını değerlendirdi.

Tc Zerrin Güngör

TC Zerrin Güngör Facebook ta. TC Zerrin Güngör ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek.

Biyografi Zerrin Güngör Biyografisi Burada Ünlülerin Biyografileri

Zerrin Güngör. Danıştay Başkanı. 20 Mart 1955 tarihinde Kırşehir de doğdu. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden 1976 yılında mezun oldu. Maliye .

Danıştay'ın Yeni Başkanı Zerrin Güngör

Danıştay ın yeni başkanı Zerrin Güngör haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Zerrin Güngör Profilleri

Zerrin Güngör adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Zerrin Güngör ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Zerrin Gungor Zerringungor

The latest Tweets from Zerrin Gungor zerringungor. 7tepe eczacılık / bu doğru dediğiniz kime göre doğru kime göre yanlış.. ben kendi yanlışlarımla.

Danıştay Başkanlığı'na Zerrin Güngör Seçildi

Danıştay Genel Kurulu, tek aday olan Zerrin Güngör ü 80 oyla yeni başkan seçti.

Danıştay'da İlk Aday Zerrin Güngör Zerrin Güngör Kimdir?

Seçim krizi yaşayan Danıştay da Başkanvekili Zerrin Güngör başkanlık için adaylığını açıkladı.

Yargıçlar Sendikası'ndan 'zerrin Güngör' Yorumu Haberi Dünya'da

Yargıçlar Sendikası ndan Zerrin Güngör yorumu haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için.

Başbakan Zerrin Hanım'ın Danıştay Başkanı Olması İçin Rakip Aday

Başbakan ile dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin arasında geçtiği öne sürülen ses kaydına göre Erdoğan, Zerrin Güngör ün Danıştay.

Zerrin Güngör Kimdir

5 Zerrin Güngör, 20 Mart 1955 tarihinde Kırşehir de dünyaya geldi. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden 1976 yılında mezun oldu.

Zerrin Güngör

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, kurumun 146. kuruluş yıldönümü törenine ilişkin , Yaşananlar hoş olmadı, böyle bir şey olsun arzu etmezdik dedi. Devamını.

Zerrin Güngör

Zerrin Güngör hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Zerrin Güngör Haberleri için tıklayınız.

Zerrin Güngör Danıştay'ın Yeni Başkanı Oldu

Tek aday olarak seçimlere giren Zerrin Güngör, Danıştay Başkanı seçildi.

Zerrin Güngör

Zerrin Güngör adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. LinkedIn, Zerrin Güngör gibi profesyonellere, tavsiye edilen iş adayları,.

Zerrin Güngör Haberleri

Zerrin Güngör Etiketli Haberler. Dolardaki artış mutfağınızı fena vuracak! Dolar fiyatındaki hızlı yükseliş sokaktaki vatandaşın mutfağını fena vuracak. En temel.

Cumhurbaşkanı Gül Zerrin Güngör'e Veda Ziyareti Yaptı

danıştay başkanı zerrin güngör e veda ziyaretlerinde bulundu.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör Haberleri

Cumhurbaşkanı ndan iade-i ziyaret 03 Aralık 2014 15:58. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör e iade-i ziyarette bulundu.

Zerrin Güngör Haberleri

Zerrin Güngör ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör Haber Haberler

Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ile ilgili tüm haberler. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör haberi, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör haberleri.

Zerrin Güngör Haberleri

zerrin güngör ile ilgili tüm haberler. Yeni başkan Zerrin Güngör oldu

Güven Çayyolu Sağlık Kampüsü açılış töreni

POLİTİKA

3329 Gün 18 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1