Pazar12.05.2024

Zafer Turhan,

Zafer Turhan, haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Zafer Turhan

Gülsuyun da birden fazla lider var ama hepsi Ibrahim Turhan ile Zafer Turhan a bağlı Zafer Turan in sag kolu Sahin Eren dir. Gülsuyu ve Gülensuyu olarak gurup .

Gülsuyu Çete Liderlerini Taş Satan Torbacıları

Birinci Tapelerde Hasan Ferit Gedik cinayeti sonrası gözaltına alınan ve serbest bırakılan çete başlarından Zafer Turhan ın, soy ismi tespit.

Birgün

Yusuf Turhan ın facebook hesabından övgüler düzen ve Allah başımızdan eksik etmesin seni CANIM ABİM diye hitap eden Zafer Turhan,.

Bu Fotoğraflar Olay Yaratacak

Birinci Tapelerde Hasan Ferit Gedik cinayeti sonrası gözaltına alınan ve serbest bırakılan çete başlarından Zafer Turhan ın, soy ismi tespit.

Polisten Zanlıya Hasan Ferit Gedik Olayını Senin Yaptığın Söyleniyor

zafer turhan haberleri, güncel zafer turhan haber ve fotoğrafları ile en yeni zafer turhan gelişmeleri burada.zafer turhan hakkında en son ve en doğru haberler.

Zafer Turhan Hakkında Haberler

Olaylarda adı geçen Yusuf, Mesut ve Zafer Turhan kardeşlerin amcası. Bingöllü. Geçen hafta Mehmet Ali Ağca yla birlikte çekilmiş fotoğrafları.

Kim Bu Balkon Çetesi

30 suç eyleminin olduğu kaydedilen iddianamede, örgüt liderliğini İbo lakaplı Mesut Turhan ın, örgütün yöneticiliğini ise Zafer Turhan ve.

Cumhuriyet Gazetesi

Uşak Kartalları - Vapurla Boğaz turu Fenev Maçı Öncesi Daha fazla bilgi için facebook Sayfamızı begenebilirsiniz. https://facebook/UsakUniBJK

Hasan Ferit Gedik Davası son durum

ASAYİŞ

3344 Gün 21 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1