Cuma17.05.2024

Yüksekova

Yüksekova haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yüksekova Haber .. Hakkari'den Yükselen Ses .. Haber Son Dakika

Alternatif içeriğe yer veren cesur bir haber sitesi. Hakkari den yayın yapan Yüksekova Haber, etnik sorunlarla ilgili politikalar konusunda etkili bir bilgi kaynağıdır.

Yüksekova

Yüksekova-Şemdinli karayolunun ikinci kilometresinde bulunan Güçlü köyü mevkisinde sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir minibüs, kar.

Yüksekova Belediyesi Yüksekova Belediye Haber

Kurumun tanıtımı, faaliyetleri ve ilçe hakkında bilgiler yer almaktadır.

Yüksekova Haberleri

Güncel Yüksekova haberleri, son dakika Yüksekova haber ve gelişmeleri. Yüksekova hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Yüksekovaspor.

Yüksekova Kaymakamlığı

Hakkari Valisi Sn.Yakup CANBOLAT ın İlçemizi Ziyareti. Yüksekova Kaymakamlığı ndan Kamuoyuna Duyurulur. Yüksekova Kaymakamı İbrahim ÇENET in yeni.

Yüksekova

Yüksekova Osmanlıca: کوار / Gevar, Hakkari ili nin 3 ilçesinden birisi ve bu ilçenin yönetim merkezi olan şehir. Ülkenin güneydoğu ucunda, Türkiye-İran-Irak .

Yüksekova Güncel Haber

Babamı yaralı halde darp ettiler ; Yüksekova da Newroz Mesajları; Yüksekova da yeni bir Cafe açıldı; Vali Canbolat, Sağlık Çalışanlarıyla. Çamur Deryasını.

Yüksekova Gündem .. Gündemden Haberiniz Olsun .. Habergüncel

Atandığında ağlayarak geldiği Yüksekova da birçok başarılı kampanya yürüten anasınıfı öğretmeni Ayşe. Diplomalı çobanlar iş başında

Hakkari Yüksekova'da trafik kazası: Kayan minibüs yoldan çıktı

ASAYİŞ

3343 Gün 9 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1