Cumartesi04.05.2024

YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü

YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yturok

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde girişimci YTÜ öğrencileri tarafından 2000 yılında kurulmuş olan kulübümüz, bu yıldan YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübü.

Yıldız Savaşları

Yer: YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi ↓ Tarih: 28-29 Mart 2015. ©2015 Google A Blok Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Zemin Kat ROK Atölye.

Robotik Ve Otomasyon Kulübü

YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübü. Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde 2000 yılında kurulmuş olan kulübümüz, bu yıldan günümüze kadar üniversitemizi.

Robotik Amp; Otomasyon Kulübü Üye Listesi

Kullanıcı Adı, E-mail, Nerden, Kayıt, Mesajlar, Web sitesi. 1, Özel mesaj gönder middot; R7 middot; E-mail i gönder, 03 Arl 2005, 19. 2, Özel mesaj gönder, deneme, 03 Arl.

Ytü Robotik Ve Otomasyon Kulübü Sertifikalı Emerson Eğitimi

YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübü Sertifikalı Emerson Eğitimi. KatılKaydetDavet Et Yıldız Teknik Üniversitersi Elektrik Elektronik Fakültesi Konferans Salonu.

Yıldız Savaşları

Yıldız Savaşları, İstanbul. 1.439 beğenme · 112 kişi bunun hakkında konuşuyor · 13 kişi buradaydı. Yıldız Savaşları, YTÜ Robotik ve Otomasyon Kulübü.

Ytü Rok Otomasyon Günleri

YTÜ ROK Otomasyon Günleri. 132 beğenme. Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon kulübü tarafından yapılan etkinliktir.

Ytü Robotik Otomasyon Kulübü

YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü nün Düzenlediği Yıldız Savaşları Robot Yarışması tam bir güç, dayanıklılık savaşına sahne olacak. Görsel.

İtü Kontrol Ve Otomasyon Kulübü

İTÜ Kontrol ve Otomasyon Kulübü kurulmuş olduğu 2004 yılından bu yana başta Elektrik-Elektronik Fakültesi öğrencileri olmak üzere tüm İTÜ öğrencilerine.

YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü Yıldız Savaşları Robot Yarışması

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3327 Gün 4 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1