Pazartesi20.05.2024

yoğun kar yağışı

yoğun kar yağışı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yoğun Kar Yağışı

Erzincan, Tunceli, Bingöl, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde ise yağışların kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, zamanla yer yer yoğun kar.

Yoğun Kar Yağışı

Kocaeli de yoğun kar yağışı videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Kocaeli'de Yoğun Kar Yağışı Videosu

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri ile Şanlıurfa ve Batman ın kuzey ilçelerinde kuvvetli yağmur ve karla.

Meteoroloji'den Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

Doğu kesimlerde kuvvetli yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor! Beklenen Hadise, Kar Yağışı. Beklendiği Yer, Yağışların; akşam.

Doğu Kesimlerde Kuvvetli Yağmur Ve Yer Yer Yoğun Kar Yağışı

8 Aralıklarla dün başlayan kar yağışı, gece saatlerinde etkisini artırdı. Sabah saatlerinden itibaren de kar yağışı yoğun olarak devam etti.

Erzurum'da Yoğun Kar Yağışı

Ankara da Yoğun Kar Yağışı. Kışın beyaz yüzü kar, Ankara yı etkisi altına aldı. Kar yağışı Başkentte hiç mola vermedi, sokaklar yine beyaz örtüye büründü.

Kar Yağışı Videoları

Konya da yoğun kar yağışı etkili oldu. Akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, vatandaşlara Mart kapıdan baktırır kazma.

Konya'da Yoğun Kar Yağışı!

Avrupa ve Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgası bu hafta tüm yurdu etkisi altına alacak. Bu akşamdan itibaren Marmara ya da kar geliyor.

Bünyamin Sürmeli Yoğun Kar Yağışı Geliyor

5 Şanlıurfa nın Siverek ilçesinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı bölgede etkili oluyor. Yüksek kesimlerde yoğun olan kar yağışıyla.

Siverekte Yoğun Kar Yağışı

Yozgat ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Aksatıyor Yozgat ta sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı etkisini artırdı. DHA, 21 Mart 2015.

Yozgat'ta Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Aksatıyor

Demirci nin Akçakertik mevkisinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Haber Demirci'de Yoğun Kar Yağışı! Haberi

Son yılların en kurak kışını geçiren Aksaray da, dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı şehri bir anda beyaza bürüdü.

Video

Isparta da yoğun kar yağışı. Isparta da geceden bu yana devam eden kar yağışı nedeniyle merkezdeki 2 köy yolu ulaşıma kapandı. 1 / 6.

Isparta'da Yoğun Kar Yağışı

5 İstanbul da kar yağışı aralıklarla etkisini arttırıyor. Meteorolojinin uyarılarının ardından kentte sabaha karşı.

İstanbul'da Yoğun Kar Yağışı Etkili Oluyor Videosunu İzle

Kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışının gece boyu devam etmesi bekleniyor. Yoğun kar yağışı sabah saatlerinden itibaren.

Ankara'da Yoğun Kar Yağışı

Son birkaç gündür havanın iyiden iyiye soğuduğu ve sağanak yağışın etkili olduğu Bitlis in Tatvan ilçesinde sağanak yağış gece saatlerinde yerini yoğun kar.

Beyendik'te Yoğun Kar Yağışı

5 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın ve Çarşamba günü için İstanbul, Ankara ve ülkenin büyük bölümünde yoğun kar alarmı verdi. İstanbul.

Meteoroloji'den Yoğun Kar Yağışı Uyarısı

kar yagisi haberleri, güncel kar yagisi haber ve fotoğrafları ile en yeni kar yagisi yolu ulaşıma kapadı kar yağışı Haberleri - Kayseri de yoğun tipi ve kar yağışı.

Kar Yagisi Haberleri Ve Kar Yagisi Gelişmeleri

istanbul da merakla beklenen kar yağışı pek çok ilçede şiddetini artırdı. meteoroloji genel müdürlüğü nden alınan tahminlere göre, ankara ve i̇stanbul başta.

Meteorolojiden Yoğun Kar Yağışı Ve Buzlanma Uyarıları

yoğun kar yağışı : sözlük : dictionary. yoğun kar yağışı. yo-ğun kar ya-ğı-şı, add into favorites. Türkçe - İngilizce çevirisi yoğun kar yağışı. 1, heavy snow.

Yoğun Kar Yağışı

Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar Düzce İl genelinde 31.12.2014 Çarşamba günü 1Bir gün süreyle tatil edilmiştir.Ayrıca Başbaka.

Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edilmiştir

yogun-kar-yagisi İstanbul ve Marmara Bölgesinin doğusunda halen yağmur şeklinde devam eden yağışın bugün 16.02.2015 Pazartesi akşam saatlerinden .

17 Şubat İstanbul'da Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!

Yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Yayın tarihi: 31.12.2014 - 00:05. Sakarya Valiliğinin almış olduğu karar gereğince 31.12.2014 Çarşamba günü il.

Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Okullar Tatil Edildi.

Doğu kesimlerde kuvvetli yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet.

Doğu Kesimlerde Kuvvetli Yağmur Ve Yer Yer Yoğun Kar Yağışı

5 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Salı ve Çarşamba günü kar yağışının özellikle İstanbul ve Ankara da yoğun bir şekilde etkili olacağını duyurdu.

Meteoroloji Uyardı! Çok Yoğun Kar Yağışı Geliyor!

İSTANBUL, DHA ATATÜRK Havalimanı nda yoğun kar yağışı nedeniyle uçakların iniş ve kalkışları durduruldu.

Görüntülü Haber Atatürk Havalimanı'nda Yoğun Kar Yağışı

Abdurrahman ALTUN/HAVZA Samsun, DHA - SAMSUN - Ankara karayolu Havza İlçesi nde yoğun kar yağışı nedeniyle TIR geçişine kapatıldı. Samsun un.

Bolu'da kar tatili: 3 Aralık 2015 Perşembe günü okullar tatil

GENEL

3091 Gün 9 Saat 7 dk. önce yayınlandı

Ankara'da etkili olan kar uçak seferlerini engelledi

GENEL

3091 Gün 7 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Kış lastiği uygulaması

GENEL

3097 Gün 8 Saat 30 dk. önce yayınlandı

Havalar ne zaman soğuyacak?

GENEL

3106 Gün 22 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Bursa İnegöl'de sel baskını

ASAYİŞ

3268 Gün 17 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Fındıkta küf hastalığı

GENEL

3279 Gün 15 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Munzur Dağı eteklerine göçen yaylacılar kar nedeniyle zor durumda

GENEL

3313 Gün 21 Saat 53 dk. önce yayınlandı

Bolu Dağı kar yağışı

GENEL

3315 Gün 13 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1 2