Pazartesi06.05.2024

yoğun bakımda kebap partisi

yoğun bakımda kebap partisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yoğun Bakımda Kebap Partisi

Hastanın tedavisi ve bakımının yaşamsal önemi olduğu yerlerden biri olan yoğun bakımda çalışan personelin kebap keyfi büyük tepki çekti.

Yoğun Bakımda Kebap Skandalı!

Elazığ da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler şaşkına uğrattı. Doktorlar, titizlikle bakılması gereken.

Doktorların Yoğun Bakımda Kebap Partisi! – Sözcü Gazetesi

Elazığ da, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yoğun bakımında yatarken yoğun bakımın içinde lahmacunlu kolalı parti verildi.

Yoğun Bakımda Kebap Yenildiği İddiası Haberi Ve Son Dakika

Sosyal medya, Elazığ da ortaya çıkan yoğun bakımda kebap partisi skandalının ardından Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulanstaki.

Yoğun Bakımda Kebap Partisi

Sağlık koşulları için hastaların yakınlarının dahi alınmadığı yoğun bakım odalarında çekilen yoğun bakımda kebap keyfi fotoğrafları pahalıya.

Cumhuriyet Gazetesi

Yoğun bakımda kebap yenildiği iddiası haberi için hemen tıklayın! AK Partili Ertan Aydın paylaştı middot; Seçimin ardından 25 gün geçti, hala.

Yoğun Bakımda Kebap Yenildiği İddiası

Elazığ da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Sağlık Bakanlığı inceleme.

Yoğun Bakımda Kebap Skandalı

Elazığ da özel bir hastanenin yoğun bakım odasında çekilen doktorların kebap yerken çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Elazığ'da Yoğun Bakım Odasında Kebap Skandalı

bir sehpa üzerine serilen gazetelerin üstüne konulan kebabı doktorlar afiyetle yerken arka doktor hariç; önlüklü herkesin yoğun bakımda kebap yiyebileceğini.

Adana'da ambulansta lahmacun yiyen görevliler sosyal medyada

GENEL

3228 Gün 14 Saat 50 dk. önce yayınlandı

1