Pazar19.05.2024

yoga eğitmeni

yoga eğitmeni haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cihangir Yoga'nın Temelleri Hocalık Eğitimi – 200 Saat

Mey Elbi ve Naz Şarman ile Yoga Alliance onaylı 200 saatlik Temel Eğitim Kendini yoga yoluna adamış bu iki eğitmenin eşsiz enerjileri ve zengin deneyimleri.

Yoga Eğitmenliği Sertifika Programı

Vivekananda Yoga Üniversitesi Yoga Eğitmenlik Sertifika Programı ve Yoga Bharati Yoga Alliance Sertifikası bir arada. Tek programla iki sertifika!

Yoga Egitmenligi Uluslararasi Sertifika Programi Kamp Egitimi

Yoga, uluslararasi sertifika, yeni bir meslek kazanma, Alaçati da tatil, saglikli yasamla Sadece Yoga Egitmeni olmayacak, bir yasam ustasi olacaksiniz…

Yoga Eğitmenlik Sertifika Programı

Türkiye de hem Vivekananda Yoga Üniversitesi nin, hem de Yoga Bharati nin sertifikalarını alabileceğiniz tek eğitim programı Yoga Eğitmenlik Sertifika.

Yed

YED - Yoga Eğitmenleri Derneği, İstanbul. 2.153 beğenme · 16 kişi bunun hakkında konuşuyor · 15 kişi buradaydı. Birlikte daha güçlüyüz sloganından.

Yoga Eğitmenlik Eğitimi

YOGA EĞİTMENLİĞİ EĞİTİMİ. EĞİTİMİN SÜRESİ: 80 saat Toplam 5 hafta. KONTENJAN: Kurs kontenjanı 10 kişi ile sınırlıdır. EĞİTİMİN ZAMANI. KATILIM.

Yoga Federasyonu

Programı tamamlayan katılımcılarımız 200 saatlik Eğitmenlik Eğitimi kursuna devam edebilecek olup, 25 saatlik stajını Yoga Federasyonu bünyesinde.

Yoga Hocalık Eğitimi İstanbul

Çağ Gürle ile Yoganın Temelleri ve Yoga Hocalığı Eğitimi İSTANBUL 2014-2015 Etkinliğin Facebook Sayfası için Tıklayın 2014-2015 Döneminde Kayıtlar.

Yoga Eğitmeni

Gerçek YOGA yolunu gösteren gönüllüleri yetiştirme hocalık dönemi Şubat 2014 Türkiye de ilk YOGA Eğitmeni yetiştiren okul olarak, senelerin deneyimi ile.

Bodrum'da tacizci sapığı esnaf yakaladı

ASAYİŞ

3316 Gün 5 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1