Cumartesi04.05.2024

Yılın Telekomünikasyon Şirketi

Yılın Telekomünikasyon Şirketi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yılın Telekomünikasyon Şirketi

Lobin Turkey tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Altyapı Çözümleri Sunan Yılın Telekomünikasyon Şirketi seçildi.

Türk Telekom

2005 yılı Kasım ayında özelleştirme kapsamında şirketin U hissesi Lübnan U hisse ile Oger Telekomünikasyon Anonim Şirketi Suudi Arabistan; 0.

'yılın Telekomünikasyon Şirketi' Oldu

Lobin Turkey tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi, Net İletişim i 2015 Yılı Kalite Ödülüne layık gördü.

'yılın Telekomünikasyon Şirketi' Oldu

Yılın telekomünikasyon şirketi oldu. Lobin Turkey tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesi, Net İletişim i.

Tarihçe

Türk Telekom dan ayrı bir Şirket olarak faaliyetine başladı. tutarı eşdeğerine ve azami 10 yıl nihai vadeye kadar, yabancı para ve/veya Türk Lirası cinsinden bir.

Yılın Telekomünikasyon Şirketi Ödülü Avea'nın Oldu

Müşterilerine sunduğu yenilikçi fırsatlar ve hizmetlerle büyük beğeni toplamayı başaran Avea,Yılın Telekomünikasyon Şirketi Ödülü nün sahibi olmaya hak.

Türk Telekom Grup Şirketleri

İnnova Bilişim Çözümleri A.Ş, 2007 yılında Türkiye nin önde gelen iletişim ve teknoloji şirketlerini bünyesinde barındıran Türk Telekom Şirketler Grubu na dahil .

Türkiye Telekom Sektörü
Yılın telekomünikasyon şirketi Net İletişim oldu

EKONOMİ

3335 Gün 13 Saat 32 dk. önce yayınlandı

1