Pazar19.05.2024

Yığılca

Yığılca haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yığılca Kaymakamlığı

Kaymakamlık haberleri ile ilçe ve bağlı kurumlar hakkında bilgiler, duyurular, tüketici hakları ve iletişim formu bulunuyor.

Yığılca

Yığılca, batıdan Düzce ili ve Akçakoca ilçesi, güneyden Kaynaşlı ilçesi ve Bolu ili, kuzeyden Zonguldak ilinin Alaplı ilçesi, doğudan Bolu ilinin Mengen ilçesi ile.

Yığılca

Bölgede etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava Yığılcada yoğun kar yağışı olarak kendini gösterdi. Nisan ayının başlarında yağan kar yüksek kesimlerde 30 cm.

Yığılca Belediyesi

Güncel Yığılca haberleri, son dakika Yığılca haber ve gelişmeleri. Yığılca hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Yığılcaspor. Yanan Evde Mahsur Kalan.

Yığılca Haberleri

Yığılca da 2015 yılı kayın üretimi ve satışları devam ediyor YIĞILCA YA 59 BİN TL Arıcılara 490 Bin TL Karşılıksız Destek Verilecek middot; HİZMET İÇİ EĞİTİM.

Yığılcanınsesi Gazetesi

Müdürlük yönetimi, personeli ve bağlı okullar hakkında bilgiler ile çalışma takvimi , haberler, Atatürk köşesi ve iletişim detayları bulunmaktadır.

Düzce

Düzce nin Yığılca ilçesinde bir evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Aksaklar köyünde Ramazan Temizel e ait 2.

Yığılca

Yığılca batıdan Düzce ili merkezi ve Akçakoca ilçesi, güneyden Kaynaşlı ilçesi ve Bolu ili, kuzeyden Zonguldak ilinin Alaplı ilçesi, doğudan Bolu ilinin Mengen.

Yığılca/düzce

YIĞILCA Haberleri. Yığılca ya yeni İmam Hatip Lisesi yapılıyor. Yığılca Belediye Başkanı »». Yığılca-Yedigöller yolu ulaşıma açıldı. Geçtiğimiz günlerde orman.

Düzce Yığılca'da Kızı kaçan baba 2 kişiyi öldürdü

ASAYİŞ

3177 Gün 0 Saat 3 dk. önce yayınlandı

Düzce Yığılca'da yangın: Aksaklar köyünde ev yandı

ASAYİŞ

3314 Gün 13 Saat 28 dk. önce yayınlandı

Hakim ve savcı atamaları yapıldı

GENEL

3336 Gün 2 Saat 43 dk. önce yayınlandı

1