Cumartesi11.05.2024

yerli koyun fiyatı

yerli koyun fiyatı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Satılık Koyun İlanları

Satılık Koyun ve diğer tüm Küçükbaş Hayvanlar ile ilgili ilanları incelemek için Fiyatı Düşen İlan, 3 Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın.

Yerli Koyun Fiyatı

Koyun ve keçi fiyatlarına bakıldığında, merinos koyun fiyatında yüzde 8.7, yerli koyun fiyatında yüzde 11.3 azalış ve tiftik keçisi fiyatında yüzde.

Yerli Koyun Fiyatı

Koyun alım/satım ilanlarınızı ücretsiz yayınlatmak için lütfen iletişim Sakız koçları yerli ırk koçlarımız arasında en güçlü koçlar olup,koçların kralı olarak da.

Sakız Koyunu

26 dak. önce Yerli sığır fiyatı bir önceki yıla göre yüzde 10,1 artarken, yerli koyun fiyatı yüzde 11,3 azaldı. Canlı hayvan ve hayvansal ürün fiyatları açıklandı.

Yerli Sığır Fiyatları Arttı

1 ANKARA CİHAN- Türkiye de yerli sığır fiyatı 2014 yılında bir önceki yıla merinos koyun fiyatında yüzde 8,7, yerli koyun fiyatında yüzde 11,3.

Yerli Sığır Fiyatı Yüzde 101 Arttı

2 Geçen yıl bir önceki yıla göre kültür sığır fiyatı yüzde 10,2 artarak 3 bin Merinos koyun fiyatında yüzde 8,7, yerli koyun fiyatında yüzde 11,3.

Yerli Sığır Fiyatı Yüzde 101 Arttı

TÜRKİYEYE GELMEZ DENİLEN ROMANOV KOYUNU ÇİFTLİKLERİNİZE TEMİN EDİYORUZ. FİYAT YERLİ KOYUN FİYATI 330 EURO GÜMRÜK TESLİM FİYATI.

Koyun Fiyatı

Koyun fiyatları araştırma; Koyun fiyatları öğrenme ve ücretsiz Koyun fiyatları kangal cinsi koyun bulunmaktadır.yer sıkıtısından dolayı satılmaktadır.lutfen ciddi .

Koyun Fiyatları

İlanda satış yeri olarak vakfın Ankara merkezi gösteriliyor. 5 adet fotoğrafın yer aldığı ilanda koyunların adet fiyatı ise 690 lira olarak belirlendi.

Hayvan fiyatları artacak mı?

EKONOMİ

3334 Gün 12 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1