Pazar19.05.2024

yan hakem

yan hakem haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yan Hakem

Sao Paulo nun 2-1 kazandığı maçta yan hakem Tatiane Sacilotti, Ponte Pretalı oyuncunun itirazlarını dikkate almadı ve Biro Biro yu sert.

Süper Lig'e Böyle Yan Hakem Lazim

aslında bir maçta bir orta hakem iki yardımcı hakem bulunur. bunlar yanda koşturdukları için insanlar yan hakem diye isimlendirmişler,oysa doğrusu; yardımcı.

Yan Hakem

Futbolda yardımcı hakem, orta hakeme maçı kontrol etmede yardımcı olan hakemlerden biridir. Yan hakem olarak bilinen iki hakem taç çizgisi üzerinde,.

Yardımcı Hakem

8 Ponte Preta ile Sao Paulo arasında oynanan maçta yan hakem, itiraz eden futbolcuyu fena azarladı. Brezilya Paulista Lig inin 10. haftasında.

Cumhuriyet Gazetesi

Sao Paulo nun 2-1 kazandığı maçta yan hakem Tatiane Sacilotti, Ponte Pretalı oyuncunun itirazlarına taviz vermedi. 7 numaralı Biro Biro nun.

Kadın Yan Hakem Tatiane Sacilotti Futbolcuyu Azarladı

Lig, Spor Toto 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler , Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar,.

Hakem Arama Tff

taraftar çalıyor yan hakem oynuyor. 03:22 her lige lazım yan hakem. 00:37 komik bebek ve köpek yavrusu. 02:17 futbol sahalarından komik görüntüler.

Oynak Yan Hakem

yan hakem ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle izlesene da izle.

Yan Hakem Videoları

orta olamamış hakem türü. bütün yan hakemleri büyük bir takdirle karşıladığımı belirtmek istiyorum. seyirciye en yakın yerde ve bu güruha kıçını dönüp, yan yan .

Yan Hakem

Bolivya da Oriente Petrolero ile Real Potosi arasında oynanan maçta Real Potosi forması giyen Rosauro Rivero nun hatalı geri pası sonrası Petrolero nun.

Video

Yaşanan hadise yan hakemin yaklaşık 3 metre çaprazında oluyor. İspanyol hakem kaldırması gereken faul bayrağını kaldırmıyor. Bu durumda.

Hedef Kesinlikle Yan Hakem Değil

Belçika Pro Lig de oynanan Genk-Lierse maçında Genk forması giyen Herve Kage nin ceza sahası dışından gönderiği şut direğe çarpıp oyuna döndü ancak yan.

Yan Hakem Hayal Gördü! Video Galeri Spor Spor Haberleri Son

Eli havada kalan yan hakem. İspanya - Şili maçı seremonisi öncesinde çıkış tünelinde uzattığı eli boşta kalan kanadalı yan hakem joe fletcher bu durumu.

Eli Havada Kalan Yan Hakem Video Galeri Spor Spor Haberleri

En artiz yan hakem videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

En Artiz Yan Hakem Videosu

Bayan yan hakemi gözüne kestiren futbolcu videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Bayan Yan Hakemi Gözüne Kestiren Futbolcu Videosu

ispanya kral kupası maçında arda turan bir pozisyonda hakeme sinirlenip ayakkabısını fırlatıyor..

Arda Turan'nın Yan Hakeme Ayakkabı Fırlatması

The latest Tweets from Yan Hakem yanhakem53. Yeşil sahaların fenomeni. Bayrak kalktı mı gol geçersiz sayılır !!!

Memleketimden Yan Hakem Manzaraları

7 Brezilya Ligi nde Kadın yan hakem çıldırdı. SANATSAĞLIKTEKNOLOJİDOĞA. Buradasınız: Video Galeri /; HABER /; Kadın yan hakem çıldırdı.

Kadın Yan Hakem Çıldırdı

Ponte Preta ile Sao Paulo arasında oynanan Brezilya Campeonato Paulista maçında yan hem Tatiane Sacilotti nin kendisine itiraz eden orta.

Kadın Yan Hakemi Çıldırttılar!

Yan Hakem Mehmet Oral. 28 beğenme. Yan Hakem Mehmet Oral ın gayriresmi facebook sayfasıdır.

Yan Hakem Mehmet Oral

Eline spreyi alan yan hakem sahayı birbirine kattı.

Yan Hakem Çıldırdı!... Video

En güzel yan hakem! Brezilya Kupası ikinci tur maçında yan hakemlik yapan 23 taşındaki Fernanda Colombo Uliana, sosyal medyada en çok konuşulan.

En Güzel Yan Hakem!

İtalya da Empoli ile İnter arasındaki maçta görev yapan yan hakem pozisyon sırasında kötü düşsede görevini yapmayı ihmal etmeyerek.

Yan Hakemin Görev Aşkı!

yan hakem translation Turkish English Dictionary - Çevirisi Türkçe İngilice Sesli Sözlük.

Yan Hakem

İkinci yarının başlangıç düdüğünden hemen önce Sport Aguila nın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Joao Contreras ın ve yan hakem Abraham Loayza nın.

Maç Sırasında Yıldırım Düştü Futbolcu Ve Yan Hakem Yaralandı

5 Yan hakem maçı bıraktı, dans etmeye başladı - Brezilya da oynanan maçta yan hakem karşılaşma sırasında dans etmeye başladı. Hemen.

Yan Hakem Maçı Bıraktı Dans Etmeye Başladı

Brezilya da oynanan Ponte Preta - Sao Paulo maçında yardımcı bayan hakem kararına itiraz eden futbolcuya bir erkek edasıyla tepki gösterdi.

Galatasaraylı Sabri'nin hareketi büyük alıkş topladı

SPOR

3096 Gün 22 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Türkiye - İzlanda maçı ne zaman? Hangi kanalda?

SPOR

3140 Gün 22 Saat 54 dk. önce yayınlandı

TFF profesyonel hakemlik uygulaması başladı

SPOR

3335 Gün 0 Saat 47 dk. önce yayınlandı

Kadın hakem itiraz eden futbolcuyu azarladı

SPOR

3350 Gün 23 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1