Perşembe16.05.2024

Yahya Efendi Türbesi

Yahya Efendi Türbesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yahya Efendi Türbesi

Yahya Efendi Türbesi, İstanbul un Beşiktaş ilçesinde, Çırağan Sarayı karşısında, Yahya Efendi Tekkesi nin bitişiğinde bulunan 1571 tarihli Mimar Sinan eseri.

Yahya Efendi Türbesi

Yahya efendi türbesi nerededir ve yahya efendi türbesine nasıl gidilir, haritalı anlatımı bu sayfada. mesafe hesaplama, nasıl gidilir, nasıl gidiliyor, oraya nasıl.

Yahya Efendi Türbesi

Yahya Efendi, İbn-i Ömer el-Arabî, Yahya bin Ömer Beşiktaşî ve Molla.. Bu zat, Yahya Efendi ile aynı türbede, onun kabrinin ayak ucunda yatmaktadır.

Yahya Efendi

. bunun hakkında konuşuyor. Beşiktaşlı Şeyh Yahya Efendi diye şöhret olan Yahya Efendi. Huzurun tek adresi, Yahya Efendi türbesi.. Beşiktaşlı Şeyh Yahya.

Beşiktaşlı Şeyh Yahya Efendi H.z.

Yahya Efendi nin hanımı Şerife Hatun dur. Türbede medfundur. Yahya Efendi nin İbrahim ve Ali isminde iki oğlu vardır. Yahya Efendi nin ölüm tarihi birçok.

Yahya Efendi Türbesi Nerede Yahya Efendi Türbesine Nasıl Gidilir

Şeyh Yahya Efendi Camii ve Türbesi; Çırağan da Yıldız Tepeleri nden denize kıble yönüne doğru dik bir meyille alçalan arazi üzerinde setlerle ayrılmış olan bu.

Yahya Efendi Camii

1778 senesinde doğan Abdülfettah Efendi, Mevlana Halid-i Bağdadi hazretlerinin. DEVAMI Türbesi Eğrikapı sur kapısının dışında biraz aşağıda bulunan .

İstanbul'da gezilecek dini yerler

GENEL

3245 Gün 0 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1