Pazartesi29.04.2024

Van'da soygun

Van'da soygun haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Van'da Soygun

Van da kamu bankasının girişimci ve işadamlarının hesaplarının bulunduğu Tuşba Şubesi nde soygun girişiminde bulunan kişi, pompalı tüfekle.

Van'da Rehine Operasyonu

3 Van da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında personeli rehine alan Veysel Yolcudağ, 9.5 saat sonra sürdürülen göreşmeler sonunda ikna.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

8 Van da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

15 Van da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu. Banka personelini rehin alan soyguncu.

Van'da Bir Bankada Rehine Krizi

14 Van da kamu bankasının girişimci ve işadamlarının hesaplarının bulunduğu Tuşba Şubesi nde soygun girişiminde bulunan kişi, pompalı tüfekle.

Van'da Banka Soygunu Girişimi!

13 Van da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu.

Van'da Silahlı Soygun Girişimi! Videosunu İzle

14 Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren 2 silahlı şahıs, kaçamayınca bankadaki çalışanları rehin aldılar. Edinilen bilgilere göre olay,.

Van'da Silahlı Soygun Girişimi

16 Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren silahlı 2 kişi, kaçamayınca banka içindekileri rehin aldı.

Van'da Banka Soygunu!

16 Van da kamu bankasının girişimci ve işadamlarının hesaplarının bulunduğu Tuşba Şubesi nde soygun girişiminde bulunan kişi, pompalı tüfekle.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

9 Van da soygun amacıyla girdiği banka şubesinde rehinelerin yakınları banka şubesi önünde endişeli bekleyişleri devam ediyor. İHA, 25 Mart.

Cumhuriyet Gazetesi

14 Van da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

10 Van da banka soygunu girişimi ek SOYGUNCUNUN KİMLİĞİ BELİRLENDİ Van da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında polisin çevrede.

Van'da Silahlı Soygun Girişimi Van 130986

15 Vanda Silahlı Soygun Girişimi Van 130986 Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde VanErciş karayolu üzerindeki Ticaret Borsası.

Van'da Soygun Girişimi

13 Van da bir banka şubesine giren silahlı kişi, 7 kişiyi rehin alarak soygun girişiminde bulundu. Bankanın çevresi güvenlik güçleri tarafından.

Van'da Silahlı Soygun Girişimi

16 Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren silahlı 2 kişi, İddiaya göre, silahlı 2 kişi şubeye girerek soygun yapmak istedi ve ancak.

Van'da Bombalı Ve Silahlı Kuyumcu Soygunu

Van da sabah saatlerinde sahte bombalı ve silahlı bir kuyumcu soygunu gerçekleşti. Soygun sonrası bölgeyi abluka altına alan polis, zanlıyı kıskıvrak yakaladı.

Van'da Banka Soygunu Bir Kişi Rehin

15 Van da bir kamu bankası şubesine akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu. Abdurranmah Gazi Mahallesi nde, Erciş.

Van'da Bankaya Silahlı Soygun!! Van'da Bankada Şok Ellerinde Reh

15 Bankaya silahlı soygun girişimi!Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren silahlı 2 kişi, kaçamayınca banka içindekileri rehin aldı.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

12 Van da kamu bankasının girişimci ve işadamlarının hesaplarının bulunduğu Tuşba Şubesi nde soygun girişiminde bulunan kişi, pompalı tüfekle.

Van'da Banka Soygunu Girişimi Sona Erdi

7 Van da soygun amacıyla girdiği banka şubesinde 9.5 saat rehinelerle birlikte kalan soyguncu polise teslim oldu.Van da soygun amacıyla kamu.

Van'da Bir Bankaya Girin Soyguncu 7 Kişiyi Rehin Aldı

14 Van da kamu bankasının girişimci ve işadamlarının hesaplarının bulunduğu Tuşba Şubesi ne saat 16.50 sıralarında soygun girişiminde.

Van'da Banka Soygunu Girişimi

12 Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren silahlı kişi, kaçamayınca banka içindekileri rehin aldı.

Van'da Banka Soygunu!

12 Van Ticaret Borsası binasında bulunan Ziraat Bankası şubesi silahlı kişi veya kişilerce soyguna uğratılmaya çalışıldı.

Van'da Banka Soygunu Girişimi Sona Erdi

5 Van da soygun amacıyla girdiği banka şubesinde 9.5 saat rehinelerle birlikte kalan soyguncu polise teslim oldu. Van da soygun amacıyla kamu.

Van'daki Rehine Krizi Sona Erdi

2 Van da soygun amacıyla girdiği banka şubesinde 9.5 saat rehinelerle birlikte kalan soyguncu polise teslim oldu.

Van'da Banka Soygunu Girişimi 95 Saat Sürdü

2 Van da bir kamu bankasına akşam saatlerinde gelen silahlı bir kişi soygun girişiminde bulundu. Rehine durumu yaşanırken 7 rehineden 2 si.

Van'da Banka Soygunu Girişimi 7 Rehine Var

14 Van da soygun amacıyla girdiği kamu bankasında polisin çevrede önlem alması sonucu içeride bulunanları rehin alan soyguncunun 29.

Van'da Bankaya Giren Silahlı Soyguncu Çalışanları Rehin Aldı Haberi

14 Silahlı bir vatandaşın Van daki kamu bankası şubesine gelerek soygun girişiminde bulundu. Personelin alarma butonuna basmasıyla bankaya.

Soyguncular 2 Rehineyi Serbest Bıraktı

15 Van daki bir banka şubesine soygun amaçlı giren silahlı 2 kişi, kaçamayınca banka içindekileri rehin aldı.

Van'da Soygun İçin Girdikleri Banka Çalışanlarını Rehin Aldılar!

13 Van da soygun için girdikleri Banka çalışanlarını Rehin aldılar. Van da silahlı 2 kişi, bir banka şubesini soymak istedi. Şahıslar Soygunda.

Van'da banka soyguncusu teslim oldu

ASAYİŞ

3323 Gün 4 Saat 45 dk. önce yayınlandı

1