Cumartesi04.05.2024

Van Çarşı Grubu

Van Çarşı Grubu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Çarşı Taraftar Grubu

Çarşı grubu ağırlıklı olarak İnönü Stadyumu nda kapalı tribünde toplanır. Liverpool. Beşikaş Çarşı Taraftar Grubu, il trafik kodu 65 olan Van için 20 Kasım 2011.

'çarşı' Ödül İçin Yapmaz Ama...

Beşiktaş ın babalarından kendilerine miras kaldığını belirten Van Çarşı Grubu Sorumlusu Gani Acar, Dünyadaki bütün Beşiktaşlıların 112. yılı.

Van Çarşı Grubu

çarşı grubunun van için soyunması: bu haftaki galatasaray beşiktaş derbisinde çarşı grubunun maçın 65. dakikasında yapacağı eylem. 65. dakikanın önemi, van .

Çarşı Grubunun Van İçin Soyunması

İSTANBUL - Beşiktaş ın en etkili taraftar grubu Çarşı, Van da yaşanan deprem felaketinin yaralarını sarabilmek amacıyla kampanya başlatıyor. Siyah-beyazlı.

Çarşı'dan Van'a Bir Kampanya Daha

Beşiktaş ın taraftar grubu Çarşı Van daki depremzedelere yardım elini uzatıyor.

Van Üşüyorsa Çarşı Güneşini Yolluyor! Video

Çarşı Grubu öncülüğünde siyah beyazlı taraftarlar, 27 Ekim 2011 tarihindeki Beşiktaş-Fenerbahçe maçının bitiminde atkılarını sahaya atarak Van daki.

Çarşı Kimdir?

2012 Empati Ödülü Beşiktaş Çarşı grubuna haberi için hemen tıklayın! 2012 yılı içerisinde Van da yaşadığımız elim bir deprem sonrasında.

2012 Empati Ödülü Beşiktaş Çarşı Grubuna

yaptığı eylemlerle türkiye nin en ünlü tribün oluşumu haline gelen çarşı grubu van depremzedeleri için yine anlamlı bir olaya imza attı.. dünkü.

Çarşı Van İçin Soyundıu

Etiketler: çarşı van 65 asi ruh beşiktaş tribün çıplak dallamario 21 Kasım 2011 - 20:02çarşı grubu zulüm gören hayat kadınları için neden.

Çarşı'nın Van İçin Soyunması

2 Beşiktaş ın babalarından kendilerine miras kaldığını belirten Van Çarşı Grubu Sorumlusu Gani Acar, Dünyadaki bütün Beşiktaşlıların 112. yılı.

Beşiktaş'ın 112. Yıl Dönümü Van'da Coşkuyla Kutlandı Haber Tadı

20 Kasım 2011 Pazar akşamı Beşiktaş Galatasaray maçında Çarşı grubu maçın 65.dakikasında van için üşüdü. Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011. Daha Fazla.

Çarşı Van İçin Soyundu! Beşiktaş

BEŞİKTAŞ Çarşı Grubu ve Siyah Beyaz Kitap öncülüğünde başlatılan Van a Kütüphane Kuruyoruz kampanyasına Antalya da destek veriyor. Çarşı Grubu.

Beşiktaş Çarşı Grubu Ve Siyah Beyaz...

2 Beşiktaş ın babalarından kendilerine miras kaldığını belirten Van Çarşı Grubu Sorumlusu Gani Acar, Dünyadaki bütün Beşiktaşlıların 112. yılı.

Beşiktaş'ın 112. Yıl Dönümü Van'da Coşkuyla Kutlandı Van 128436

hani şu gazetelerde manşetlerden inmeyen, sürekli övülen çarşı grubunun kimse tarafından gösterilmeyen gerçekleridir. çok eskilere gitmemek gerek. van için;.

Çarşı Grubunun Bilinmeyen Yüzü

Beşiktaş ın taraftar grubu Çarşı, Van ın Erciş ilçesindeki çadır kente 10 Mevlana evi bağışladı. Çarşı grubu üyeleri tarafından giysi, gıda malzemeleri, yatak ve.

Çarşı Grubu Van'ın Erciş İlçesine 10 Mevlana Evi

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı nın Galatasaray ile oynanan derbi maçının 65 inci dakikasında depremin vurduğu Van a destek için soyunup, Van üşüyor biz de.

Van'dan Çarşı'ya Teşekkür Videosu

Beşiktaş ın sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan ünlü taraftar grubu Çarşı, birçok örnek kampanyaya imza atmıştı. Son olarak Van Depremi.

Tribün Emekçileri

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Van a yardım için bu akşam oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi sonrası ilginç bir eyleme imza atacak.

Beşiktaş Taraftar Grubu Çarşı 7.2'lik Depremle Sarsılan Van'a

çarşı grubu hakkındaki son dakika gelişmeleri ve basında çıkan haberleri çarşı grubu sayfalarımızda Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Van için soyunacak.

Çarşı Grubu Haberleri 160

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği nin 2012 Yılı Empati Ödülü, Beşiktaş ın Çarşı Grubu na verildi. Van Üşüyor sloganıyla.

Çarşı Grubu ''van Üşüyor'' Dedi; Hem Ceza Hem Ödül

Çarşı Grubu, Van için üşüdü! Beşiktaş taraftarları, İnönü Stadı nda oynanan Galatasaray derbisinde Van a Yanındayız mesajı verdi. tribünler,.

Spor

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı nın Van a yanındayız mesajı vermek için ilin plaka numarıs olan 65 inci dakikada Van üşüyor, bizde üşüyoruz sloganıyla.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

Beşikta Çarşı Grubu sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Van da öğrencilere yardım yaparak onları sevindirdi.

Beşiktaş Çarşı Grubu Van'da Öğrencileri Sevindirdi

Çarşı Grup Otomotiv - Sahibinden satılık ikinci el hafif ticari araç fiyatları, yeni 0 km hafif ticari araçlar Türkiye nin en büyük ilan sitesi sahibinden da.

Minivan Van
Van'da Beşiktaş'ın kuruluş yıldönümü kutlamaları

GENEL

3333 Gün 11 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1