Pazartesi29.04.2024

Uzunköprü Savcısı

Uzunköprü Savcısı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Protokol Listesi

UZUNKÖPRÜ İLÇESİ KURUM VE KURULUŞLARINA AİT PROTOKOL LİSTESİ İsmail Gökhan ORMAN. C.Savcısı. Erkan IŞIK. C.Savcısı. Abdülkadir KİRAZ.

Uyuşturucuyla Yakalanan Savcı Ve Polis Tutuklandı

Edirne de rüşvete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis cezası verilerek görevinden uzaklaştırılan Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, Van.

Uzunköprü Savcısı Rüşvetten Tutuklandı Video

Uzunköprü savcısı rüşvetten tutuklandı video - Uzunköprü İlçesi nde görevli Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, rüşvet gerekçesi ile tutuklandı.

Cumhuriyet Savcısı Rüşvetten Tutuklandı

Edirne nin Uzunköprü ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, bir işadamından rüşvet aldığı gerekçesiyle tutuklandı. Savcı geçen yıl.

Uzunköprü Savcısına 5 Yıl Hapis Ve 5 Yıl Hapis

3 İş adamından rüşvet aldığı iddiasıyla yargılanan Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı C. rüşvete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis alırken 5 yılda.

Cumhuriyet Savcısı Rüşvetten Tutuklandı!

EDİRNE nin Uzunköprü ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı C.K., rüşvet alırken polis tarafından suçüstü yakalandı.

Rüşvet Aldığı İddiasıyla Tutuklanan Uzunköprü Savcısı Hakim

Edirne de rüşvet aldığı gerekçesiyle tutuklanan Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı C.K. nın yargılanmasına başlandı.

Eski Uzunköprü Savcısı Uyuşturucu Operasyonunda

Uzunköprü de rüşvete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis cezası verilerek görevinden uzaklaştırılan Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı C.K. ile Van İl.

Edirne İli Adli Yargı Seçmen Listesi 12 Ekim 2014 Hakimler Ve Savcılar

CİHAT. 125274. C.Savcısı. KEŞAN. EDİRNE. 14. BOZATLI. HİLAL. 125616. Hakim. UZUNKÖPRÜ. EDİRNE. 15. CEVREN. ABDULLAH. 151446.

Yine O Savcı

Uzunköprü de Cumhuriyet Savcısı iken bir işadamından rüşvet alırken suçüstü yakalanan ve 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Can Karakılıç,.

Cumhuriyet Savcısı Tutuklandı!

EDİRNE nin Uzunköprü İlçesi nde görevli Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, bir işadamından rüşvet olduğu iddia edilen paraları alırken, polis.

Rüşvetten Eroinciliğe

Rüşvet Almaktan Uzaklaştırılan Savcı Bu Kez Eroinden Yakalandı.

Hendek Eski Cumhuriyet Savcısı Tutuklandı

Hendek ilçesi nde de görev yapan Edirne Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç ın bulunduğu Jip Çamyolu nda takla atmıştı.

Savcıyı Uyuşturucuyla Yakalayan Askere Altın

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, açığa alınan Uzunköprü Savcısı Karakılıç ı Van da 174 kilo uyuşturucuyla yakalayan jandarmayı ödüllendirdi.

Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç

Edirne de rüşvet aldığı suçlamasıyla tutuklanan Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, hakim karşısına çıktı. Karakılıç, mahkemede suçlamayı kabul.

Uzunköprü'nün Eski Savcısı Uyuşturucuyla Yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Van da düzenlediği operasyonda Uzunköprü eski Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç ı 174 kilo.

Eski Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı Haberleri

eski Uzunköprü cumhuriyet savcısı ile ilgili tüm haberler.

Uzunköprü Savcısı Ercan Karakılıç Haberleri

Uzunköprü Savcısı Ercan Karakılıç haberleri. Şah-Mat 2 operasyonunda 11 tutuklamaEdirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından Edirne, İstanbul ve Van da.

Rüşvetten 5 Yıl Ceza Alan Savcı 174 Kilo Uyuşturuyla Yakalandı

Rüşvete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis cezası alarak görevinden uzaklaştırılan Uzunköprü eski Cumhuriyet Savcısı Can Karakılıç, Van Emniyet.

Eski Savcı Ve Polisin Bulunduğu Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

Ekipler, sürücünün eski polis memuru S.K, otomobildeki kişinin ise eski Uzunköprü cumhuriyet savcısı C.K. olduğunu tespit etti. Otomobildeki.

Edirne Adliyesi

Uzunköprü Adliyesi Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından düzenlenen ve 6524 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile mülga.

Karanlık İşlerin Savcısı Yine İşbaşında!

Edirne Uzunköprü de 2012 de Cumhuriyet Savcısı iken bir işadamından rüşvet alırken suçüstü yakalanan Can Karakılıç bu kez Van da.

Uzunköprü Adliyesi

Uzunköprü Adliyesi telefonu, adresi ve diğer iletişim bilgileri. adliye hakim, savcı, mahkeme, ifade, talimat, icra, haciz, Uzunköprü adliyesi nerede, adliyeler.

Savcının Aracında Uyuşturucu Çıktı

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen eski Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı C.K ve eski polis S.K, uyuşturucu sevkıyatı ve ticareti.

Savcı 174 Kilo Uyuşturucuyla Yakalandı

Edirne de uzunköprü Cumhuriyet Savcısı iken, 2012 yılında rüşvete teşebbüs suçundan 5 yıl hapis cezası verildiği için görevinden.

Devamı

CHP Uzunköprü İlçe Örgütü Atatürk heykeli önünde toplanarak ülkede son O dönemde bu davaların Savcısı olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan.

Ordu Kent Gazetesi

Buna göre Perşembe Cumhuriyet Savcısı Volkan Kavukçu Hayrabolu Cumhuriyet Solmaz Uzunköprü Cumhuriyet Savcılığına, Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı.

Savcı Ve Polisin Aracında Uyuşturucu!

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen eski Uzunköprü Cumhuriyet Savcısı C.K ve eski polis S.K, uyuşturucu sevkıyatı ve ticareti.

Cumhuriyet Savcısı M.nedim Bekri´nin Borsamızı Ziyareti

Cumhuriyet Savcısı M.Nedim Bekri´nin Borsamızı ziyareti | uzunköprü, Ticaret, Borsa, Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf, Ayçiçek, Kanola, uzunköprü ticaret,.

Şah-Mat 2 uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ

3330 Gün 21 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1