Cuma17.05.2024

Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal

Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Hastalıkların Öncüsü Ateş Olabilir

Türkiye hastanesi çocuk servisi doktorlarından Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal çocuklarda ateşi tetikleyen ve alınması gereken önlemleri anlattı.

Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal

Ateşin bir hastalık değil hastalık habercisi olduğu belirten Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal, ateşin çocuklarda vücut ısısının 38 derecenin üstüne.

Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal

23 Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal ile ilgili tüm haberler. Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal haberi, Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal haberleri.

Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal Haber Haberler

Adı Soyadı. Muhammed Masum Koşal. Doğum Yeri ve Yılı. Tekirdağ - 23.03.1971 . Uzmanlık Alanı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları. Mezun Olduğu Fakülte ve Yılı.

Uzm.dr.m.masum Koşal

Uzm.Dr. Muhammed Masum Koşal hakkında bilgi ve randevu almak için tıklayın. Gerçek hastalar tarafından girilmiş 3 adet değerlendirme ile, 3055 hasta.

Uzm.dr. Muhammed Masum Koşal

Ateşin bir hastalık değil hastalık habercisi bulunduğu belirtildi. Türkiye Hastanesi Çocuk Servisi doktorlarından Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal,.

Ateş Başlı Başına Bir Hastalık Değildir

16:59 Türkiye hastanesi çocuk servisi doktorlarından Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal çocuklarda ateşi tetikleyen ve alınması gereken önlemleri anlattı. Hastalıkların.

İyilik Güzellik

Ateşin bir hastalık değil hastalık habercisi olduğu belirtildi. Türkiye Hastanesi Çocuk Servisi doktorlarından Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal, ateşin çocuklarda vücut.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Koşal Ateş Başlı Başına Bir Hastalık

21 Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Koşal: Ateş Başlı… Türkiye Hastanesi Çocuk Servisi doktorlarından Uzm. Dr. M. Mahsum Koşal, ateşin.

Çoçuklarda ateşlenme nedenleri

SAĞLIK

3347 Gün 1 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1